Reklama

Reklama

Utajený šéf - Austrálie

(pořad)
  • Austrálie Undercover Boss Australia
Reality-TV
Austrálie, 2010, 60 min

Obsahy(1)

Po anglické sérii našeho televizního cyklu přijdou teď na řadu ředitelé šesti předních australských podniků, kteří se uvolili k tomu, že vymění svou pohodlnou a elegantní pracovnu za nejistý převlek a v roli řadových pracovníků se vmísí mezi zaměstnance vlastní firmy. Tak se dozvědí, co si zaměstnanci, v jejichž popisu práce figuruje běžný a bezprostřední styk s klienty, a proto reprezentují firmu v očích veřejnosti, myslí o svém podniku a jeho menedžmentu. Viděno zblízka, z perspektivy zaměstnance, ukazují se nám v trochu jiném světle opatření vymyšlená u psacího stolu kdesi nahoře, v ředitelské kanceláři. Na konci každého dílu samozřejmě všech šest šéfů prozradí zaměstnancům svou skutečnou totožnost... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Máme zde další odnož původního britského dokumentárního seriálu Studia Lambert. Tentokrát z Austrálie a vyrobila ho australská Network Ten. Princip je stejný jako u originálu. Australané mají střízlivý přístup. Výběr šéfů je celkem pestrý a zajímavý. Tato odnož vydržela jen dvě sezóny. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad a projekt, který bych rád viděl i v českém provedení. To by to vypadalo! :-) Je fajn, když si šéfík zkusí, zač je toho minimální plat. Série se soustředí i na osudy a životy těch obyčejných, ale přesto potřebných lidí. Jen mi trochu vadí malá míra kritičnosti, kdy vlastně nikdy není nic řečeno proti firmě a o lidech se mluví jen pozitivně. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama