Reklama

Reklama

Strange Too

(video kompilace)
  • Velká Británie Depeche Mode: Strange Too
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 1990, 30 min

Obsahy(1)

Členové Depeche Mode přijíždějí do autokina, kde promítají videoklipy k šesti skladbám z jejich slavného alba Violator. Jsou to skladby:
1. Personal Jesus
2. Policy of truth
3. Enjoy the silence
4. Clean
5. Halo
6. World in my eyes
Všechny videoklipy režíroval Anton Corbijn, přičemž „Clean“ a „Halo“ byly vytvořeny speciálně pro tuto kolekci. (J.Connor)

(více)

Recenze (8)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Musi to byt skvele byt Depeche Mode, udelate album s 9ti songy a rovnou k 6ti z nich vam natoci videoklip legendarni Anton Corbijn. Violator je ale zrejme nejen vrcholem DM, ale take jedno z nejlepsich alb vubec, takze je podobna kreativni produktivita 100% na miste. Paradoxne zrovna moje nejoblibenejsi pisnicka z Violatoru "Waiting for the Night" se klipu nedockala. Nejlepsi hudebne, vizualne i napadem je provarena pecka Enjoy The Silence a v zavesu za ni jsou 2 kousky vytvorene exklusivne pro tuto kolekci - "Clean" a "Halo" s zonglujicim klaunem Martinem Gorem. Kombinace DM + Anton Corbijn funguje naprosto dokonale. 8/10 ()

Kass

všechny recenze uživatele

Depeche Mode v době své největší slávy. "Strange Too" sice netvoří až tak kompaktní celek, jako jeho starší bratříček, ale i z něj trvale sálá výpověď tvůrce s osobitou vizí. Líbí se mi jemně mysteriózní patina, která na dílu místy zlehka ulpěla. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nepatřím mezi nadšené hltače každého zvuku, který kdy spolek zvaný Depeche Mode vysyntetizoval do světa, ale při zaslechnutí jejich songů obvykle kanál nepřepínám. S jejich hudbou totiž nemám žádný výraznější problém, s uměleckou stylovostí obrazu se taky nějak vypořádám, ale na pátou hvězdu se mi kdysi LP Violator málo točilo na mém gramofonovém talíři. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Jak jinak můžu hodnotit, když se na velkém plátně, dokonce v přítomnosti všech čtyř členů kapely, promítají klipy z mé nejoblíbenější desky od depešáků? Tohle je pro mě kult. Něco, na co se nezapomíná .. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama