Reklama

Reklama

Auto jako léčka

(pořad)
  • USA Bait Car

Obsahy(1)

Seriál Auto jako léčka přiblíží divákům svět automobilových krádeží. Aby bylo možno zachytit každý detail a poznat nové metody používané vynalézavými zloději aut, jsou nastražená policejní auta vybavena nejmodernější monitorovací a sledovací technikou. Připojte se k policejním jednotkám, které patrolují v  nejnebezpečnějších městských čtvrtích. Policisté vyčkávají, odhodláni chytit neopatrné zloděje přímo při činu. Skryté kamery vše natáčí a prezentují divákům. Dívejte se spolu s námi, CBS Reality vám drží místo v první řadě! (CBS)

(více)

Recenze (4)

contreras 

všechny recenze uživatele

Jako obvykle trošičku přitaženo za vlasy americkou produkcí...Pachateli jsou ve většině případů afroameričané, hispánci a v minimálním množství příslušníci bílé lůzy. Mnohdy se jedná o recidivisty, crackheads a heroinheads, takže je to skutečné panoptikum :D policisté hláškují, až to začíná být postupem času nepříjemné a ponižování už tak hloupých negrů časem člověka omrzí. ()

Reklama

haWranka 

všechny recenze uživatele

Blbost zlodějů jako na talíři. Policisté nastraží luxusnější auto na takový místo, kde se auta často kradou. Klíčky nechají v zapalování, dveře dokořán. A pak jen čekají, dokud se nechytne nějakej blbeček, kterýmu to vůbec nepřijde podezřelý. Zlodějíček si chvilku jezdí (nebo se snaží pochopit, jak funguje řadící páka) a mezitím ho nahrává opravdu rozsáhlej kamerovej systém, kterým se celý auto prošpikovaný. Po chvíli policisté auto na dálku zamknou a zastaví a pak už si jen toho naivu odvádějí v poutech s naprosto zbytečnou otázkou "Byl jste už někdy trestně stíhaný? Jste v podmínce?". Nezní to bůhví jak, ale je to vážně zábava. Díl, kdy se auto pokoušela ukrást devítiletá holka se slovy "Ty vole, tohle auto chci!" jasně ukazuje, v jakých místech policisté auto nechávají stát. ()

lusa 

všechny recenze uživatele

God bless America.. Ak práve národ americký nie je odsúdený na vyhynutie z dôvodu totálnej mentálnej retardácie, tak už žiadny iný. "Prečo ste ukradli to auto?" Nuž, pre kkt, páni.. 2* ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama