Reklama

Reklama

Osud Sépiového Města

(studentský film)
Animovaný / Krátkometrážní
Česko, 2013, 6 min

Obsahy(1)

Animovaný příběh o průmyslovém městě, jehož obyvatelé drancují kvůli těžbě dřeva sousední kouzelný les. Někteří si ale neuvědomují, na jak vratkých základech jejich blahobyt stojí a co všechno se může stát, když se příroda přihlásí o slovo. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

7ynek 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi "eko" myšlenka. Ale je to spíše jako jeden díl večerníčku pro děti od tří let nahoru. Proč ne. Průměr a to myslím v dobrém. ;) Jen tak dál... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

I hle, kterak událo se v městě Sépiovém! Ono to vůbec není špatné, animace, která působí jako mix jakési ploškové, počítačem sestavené animace s flashovýma hrátkama nevypadá vůbec špatně, dost tomu taky pomáhá paro-dobé zasazení, aneb steam-punk navždy. Jen velká, velká škoda, že je přítomný velkotovárník tak hrozně plný klišé a vypadá jako kombinace představy o bankéři z Rothschildů devatenáctého století a zlého žida, okrádajícího pracovitého, nevinného árijce, nebýt v tomhle tak nechtěně směšná, jsou to velmi dobré čtyři hvězdičky, takhle jsou sice čtyři pořád, ale slabé s jedním ale, což je ovšem na ekoagitku vlastně dost dobrý výsledek. Možno si pustit zde. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama