Reklama

Reklama

Studio Letná

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický / Sportovní
Česko, 2014, 5 min

Účinkují:

Darina Vymětalíková

Obsahy(1)

Studio Letná byl projekt České televize, který měl během zimních her v ruském Soči v roce 2014 zprostředkovávat divákům atmosféru nejen mezi návštěvníky olympijského parku a fanoušky, ale také řídit olympijský program na ČT2, ve Studiu ČT v Soči i na kanálu ČT Sport. (Paity)

Recenze (3)

stration odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy trapné méně, někdy více. Rozhodně ale naprosto zbytečné, pompézní a drahé. V době, kdy je naše ekonomika ve stavu dlouhodobé recese, považuji za velmi nevhodné "investovat" až 80 milionů do obřích obrazovek, umělého kluziště a dalších radovánek, kterých využije maximálně několik tisíc lidí a které pro 99,9% populace naší republiky nemajjí naprosto žádný význam. Toto je, přátelé, socialismus! Konat domnělé dobro z peněz jiných. Za "investované" peníze by se daly postavit desítky hřišť pro děti nebo sportovišť natrvalo, nejenom na 17 dní! A co tak v regionech s vysokou nezaměstnaností a tím lehce pohnout s tamním stavebním trhem? To bych ale asi chtěl moc. Jděte se klouzat! ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Studio Letná beru jako první pokus o trochu západnější pojetí provázení olympijskými hrami. A když každý nějak začínal, také k ČT budu tolerantní. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Olympijský park na Letné byl rozhodně skvělý nápad, ale raději než to sledovat v televizi, to bych si to prošel naživo. Bohužel to štěstí jsem neměl. ()

Reklama

Reklama