Reklama

Reklama

Hvězdy zastavárny VB

(pořad)
  • Velká Británie Pawn Stars UK
Reality-TV
Velká Británie, 2013, 23 min

Obsahy(1)

Hvězdy zastavárny VB hromadí stovky let historického bohatství a přidávají anglický styl oblíbenému americkému seriálu Hvězdy zastavárny. Tento seriál sleduje Marka Manninga a jeho partu ze zastavárny Regal Pawn v Chesteru, jak nakupují a prodávají úžasné historicky cenné předměty, handrkují se, vyjednávají a hádají o každou penci. Mark řídí podnik spolu se svou dcerou Viki, nejlepším kamarádem Little Markem, svérázným kamarádem a historikem Simonem a s nováčkem Liamem - který má rád historii, chce se učit řemeslu a je nebývale drzý. Od dopisů královny Alžběty I., po zbytky parníku Lusitania nebo figurínu Waltera Whitea z Perníkového táty... příval fascinujících věcí nikdy nekončí. Otázkou zůstává, zda z toho kouká kšeft, nebo ne. (History Channel)

(více)

Recenze (5)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Odnož seriálu History Chanel "Hvězdy zastavárny / Pawn Stars" tentokrát z Velké Británie. Sestava není tak zajímavá ani zábavná jako v originálním seriálu. Ovšem vynahrazují to zajímavé věci, které se v této zastavárně vyskytují. To že to ovšem nestačí a jaký poklad doopravdy jsou Harrisonové a Chumlee Russel ukazuje počet sezon této odnože Hvězd zastavárny - 2. ()

Reklama

wlad81 

všechny recenze uživatele

Toto sa mi nepáči. Celá tá záložňa totiž vyzerá len ako filmové štúdio, nie sú tam tuším nikdy zákazníci a aj hlavný "záložník" tiež nie je zrovna sympaťák. Hviezda za občasné ozaj historické predmety. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Souhlas s rafixem. Je to stejné jako Pawn Stars LA a Cajun. History HD zde recykluje již jinde vyzkoušené formáty, ale jde na to chytře. Zatímco v USA se v zastavárnách jen výjimečně objevují starší věci a spíše jde o záležitosti z války Severu proti Jihu, Anglie coby kolébka západní křesťanské civilizace nabízí artefakty mnohem staršího data. A pro mne rozhodně jsou hvězdami zastavárny né ti exoti co prodávají, ale ty všechny úžasné věcičky, které kdyby mohly vyprávět asi bychom se divili.... * * * ()

Harapes 

všechny recenze uživatele

Ispirace Pawn stars USA je více než zjevná.Bohužel výkupčí zastavárny jsou prostě suchaři(...no angličané,jak jinak) a neumějí tak zabavit jako Chumlee v Usa. ()

Galerie (90)

Reklama

Reklama