Reklama

Reklama

Síla naděje

  • USA 1000 to 1 (více)

Obsahy(1)

Žádné překážky nejsou příliš velké. Cory Weissman byl vysokoškolskou basketbalovou hvězdou, která získala na střední škole 1000 bodů a očekávalo se, že bude vynikajícím atletem na Gettysburg College. Cory je ambiciozní a tvrdě pracující student, který se chystá převzít bodové vítězství, ale na začátku druhého ročníku prodělá mrtvici. Pouze rychlá akce jeho nejlepšího přítele Popse a závody s časem o záchranu jeho života při atletickém tréninku zabránily jeho smrti. Cory bojuje proti smrtelné hrozbě za pomoci své matky, terapeutky Tiny, oddaného basketbalového trenéra a lásky své přítelkyně, která ho miluje právě takového, jaký je. Navzdory mnoha výzvám – náročné a vleklé fyzikální terapii a temným momentům, kterým musí čelit, Cory zvládne tuto epizodu svého života za podpory svého nejlepšího přítele, rodiny, školy, a co je nejdůležitější, svého vlastního nezdolného ducha. (TV JOJ)

(více)

Recenze (8)

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Fakt podobné filmy nemusím, je ich milión, všetko na jedno kopyto a dostávajú neľútostne odpad! po pár minútach sebatrýznenia, ktoré si tak rád doprajem sledovaním podobných sračiek. No tu musím povedať, že film má v sebe niečo čo ma donútilo ho sledovať do konca, ok drtil som pri tom na kompe, ale tak, či tak mu dám slušné a u mňa výnimočné tri*. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

pět dávám za to,že film může dát naději a povzbudit k boji lidi kteří se do takové situace mohou dostat.A u mrtvice nevíme nikdo dne ani hodiny ,kdy nás může potkat to samé.A i docela mladé lidi.jen nevím jestli by všichni měli tolik starostlivosti a péče jako v tomhle filmu.Realita se může hodně lišit.Řeč peněz apod. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Velmi hezký (vlastně smutný) příběh chlapce, který se chce vrátit k basketu po mrtvici....sám jsem prožil něco podobného (dvakrát-myslím návrat, ne mrtvici), takže jsem se do role docela vcítil....je to sice s béčkovými herci a průhledné jako pauzák, ale docela dojemné... za mě poctivých 90% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Slušný film TV rozmerov s dobrým posolstvom a neznámym skutočným príbehom. Koľko ich takých možno je, len ich treba nechať vyplávať na povrch. Pozitívna myšlienka, že nikdy to netreba vzdať. A na druhej strane varovanie, že naozaj nikto nevie dňa ani hodiny. Nikto netuší, čo na nás naše telo chystá, žiaľ ani naši doktori. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Gettysburgu (Pensylvánia, USA) v októbri 2012. Natáčanie trvalo 20 dní a prebiehalo väčšinou na Gettysburg College. (Arsenal83)

Reklama

Reklama