Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ačkoliv má být Danny Rand už 15 let mrtvý, vrací se do New Yorku. Přivítání má ale k tomu, jaké si představoval, daleko. (Netflix)

Recenze (14)

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak jsem shlédl pilot Iron Fista no a nechvalně nejhorší věc, kterou M(a)rvel kdy vypustil je tady. Scénář absolutně rezignoval, jako u komixovek vždy musíte mít laťku trochu nižší než jindy, ale tohle to už bylo pravděpodobně na úrovni Fast and Furious/Transformers řízené LSD a teletubies. Hlavní hrdina se objeví po 12 letech s charismatem zfetovaného bezdomovce a očekává, že mu všichni padnou kolem krku. Chová se jako totální kretén, který fyzicky ohrožuje lidi, mluví jako pomatenec a je sympatickej zhruba asi jako průměrný gestapák. Nic nedává smysl je to ještě pomalejší než pilot Cage a vrchol všeho imbecilní, kdy záporáci místo toho, aby ho otrávili v tom blázinci, tak ho tam kdo ví proč nechají. Jedině to zachraňuje Sparťan Davin Wenham, ale ten tam byl zatraceně málo. Přetrpím zbytek abych mohl koukat na Defenders ale teda tohle je síla ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku jsem byl otřesně zděšen. Vizuál vypadal naprosto lacině a hudba mi taky moc neseděla. S vážnými obavami jsem přečkal prvních 20 minut, a poté se naštěstí kvalita začala zvedat. Finn do role sedí (jeho mladší já ne), Faramir s Coleen potěšili. U zbytku si nejsem úplně jistý, ale to ukáže čas. Danny působí, jako by měl nízké IQ, ale to přičítám době strávené s mnichy a jiným stylem smýšlení. Od highlightu připomínajícího začátek Spectre už bylo všechno v pohodě. Uvidíme, jak se v dalších dílech poperou s kung-fu. Nyní nevím, co čekat. Na začátek značně rozpačité, ale ve finále na dobré cestě. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na pilot co má navnadit na seriál brutální selhání. Nejenže se hlavní hrdina chová jako debil (zcela nelogicky a hloupě), ale krom pár náznaků, že se setkáváme s něčím co by mohlo (možná) mít potenciál. Pak zase příjde facan jako kráva ve formě triků. To nepřirozené hopkání (na digitálně odmazaných lanech) je tak komické až se musí jeden smát :( ()

Dm1tr1j odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to ako sfilmovať znovu vynájdenie kolesa. Množstvo postáv s tajomným príbehom a stratou pamäti už dostalo svoj seriál (pamätáte kyle xy?). Je to odštartovanie novej komixovej postavy ale ako býva zvykom tá bude mať s komixom spoločné minimum a tak sa producenti v amerike zase vykašlú myslieť a pajcnú všetko čo už sme mohli 30x vidieť. bolo to nudné, predvídateľné, pri tomto neoriginálnom štýle rozprávania to je doslova zbytočné. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Strašně toporné dialogy, režijně i herecky mdlé (kdo žehral na tempo Cage, ať se tomuhle soplu vyhne na sto honů), nejzábavnější jsou ta největší klišé, takže někde se zjevě stala chyba. Opravdu svět potřebuje dalšího miliardáře-sirotka s mindráčky, který si je tentokrát léči new age koktejlem z Himálají? Asi jo, ale já u toho chci chybět. V seriálové konkurenci je tohle fakt jen pro nenáročné fans. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama