Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Danny se konečně může věnovat výcviku a Davos získává další lidi. Ward podléhá starým démonům a Misty se dostává do sporu s kapitánem. (Netflix)

Recenze (2)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I spent my whole life working towards this practice. Have any of you ever had a goal so great and true? I've been eliminating criminals. You've been scavenging their remains. Is that how you wish to be seen? Carrion crows, living meal to meal. I can show you another way. I want to offer you all an opportunity. This city has failed you. See, I come from a place where you're considered the most precious resource." ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oukej, úplně nerozumím proč zrovna tato epizoda má tak nižší hodnocení oproti předešlým, podle mě je to další fajn díl :D Je zde linka Dannyho, ze kterýho se stal invalida, což je upřímně hrozně podivná linka, hlavně díky tomu, že není pořádně vysvětlený, proč Danny nutně potřebuje Colleen, aby ho učila, a stejně pro mě nedává moc logiku, proč Colleen vůbec přestala učit. Tahle celá linka mi trošku připomněla kvalitou některé dějové linky 1. řady, což není moc dobrý znamení :D Další dějové linky jsou naštěstí mnohem lepší. Ať už zničený Ward, který zjistí, že má být otcem, ať už Mary, která se vypořádává s Walker, ať už Davos, snažící se očistit New York od zločinu. Taky dostáváme flashback na minulost Mary, ke kterému můžu jenom říct, že jsem rád, že se nejedná právě o Česko, který je nakonec vystihnutý jako rukojmí beroucí drsná země :D Každopádně zmínka Sokovie potěšila. Hodnocení: 69% ()

Reklama

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Když Mika (Julee Cerda) mluví o starodávné misce, zmíní celou kolekci artefaktů Dr. Ernsta Erskina. V komiksech je pod jménem Abraham Erskine známý vědec, který vytvořil sérum, po kterém se Steve Rogers / Captain America stal supervojákem. (NiWi)

Reklama

Reklama