Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Černá třída soukromé internátní školy Myoujou skrývá nejedno tajemství. Brzy se o tom přesvědčí i její studentka, Hare Ichinose. Právě ta se stane terčem svých dvanácti spolužaček, které spolu soutěží o její život. Pravidla hry na život a na smrt jsou jasná: komu se jako prvnímu podaří zabít Hare, tomu bude splněno jakékoliv přání. Tokaku Azuma je také jednou z vražedkyň, nečekaně se však rozhodne Hare chránit a mezi dívkami se postupně vyvíjí silné pouto. (Allcinna)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (10)

Sokka_ 

všechny recenze uživatele

Tohle anime bylo spíš špatný než dobrý. Když jsem si přečetl obsah, hned jsem se na to podíval. Příběh byl bezvadnej, bohužel ale zpracování mnohem horší. Strašně moc se tam mluvilo, přitom 1/2 všech těch keců byla o ničem. Obě hlavní postavy byly děsný, jen na pár vedlejších se dalo koukat, jednu jsem si dokonce i oblíbil, a to Mahiru. Opening byl skvělej, ending jsem si nikdy nepustil a zakončení celýho anime bylo tragický. Snad nemusim ani říkat, jak divný je to, že nikdo neumřel..:D ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

No po prvním dílu jsem čekal něco opravdu zajímavého, postupem času jsem zjistil, že to tak úžasný zase nebude a v závěru to nehorázně zabili. Akce tu nějaká je, yuri by se taky dalo říct (i když je to jako vedlejší prvek), ale to je vše. Nejzajímavější jsou snad ty hádanky a pak díl číslo 6 a 10. Sice je to trochu odlehčený, aby se na to mohli dívat mladší ročníky, ale krev a "zabíjení" se také objevuje. Mnohdy si ale člověk položí otázku, zda ty zabijačky se opravdu snaží danou osobu zabít, protože kdyby chtěly tak tu danou osobu mohou jednoduše zabít. Pokud člověk překousne tohle, tak ho zklame zaručeně konec. Kdyby to po posledním souboji utli a hodili tam něco jinýho, bylo by to lepší. Nejen, že se tu člověk setká s nadpřirozeným, které zde působí opravdu špatně, ale také musí udělat konec postrádající jakoukoliv logiku - jako, kdyby se z toho nic nikdy nestalo. Animace je celkem dobrá a hudební stránka nic moc. ()

Reklama

JackStrange 

všechny recenze uživatele

Nuda. Pokud máte strach z krve a chcete sledovat partu školaček jak mluví o zabíjení a o tom, který lak na nehty je nejlepší, tak tohle je přesně pro vás. My ostatní budeme náš čas věnovat něčemu, co má aspoň trochu úroveň (i když třeba pochybnou). Skončil jsem po čtvrtém díle a nemám dojem že by se něco mělo v příštích měnit. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Akční a dost ukecané shoujo-ai (neplést s yuri prosím). Kromě dvou jakžtakž zajímavých hlavních hrdinek je tady ještě velká spousta vedlejších ženských postav, kde každá má svoji minulost a motivaci, takže se v nich neztratíte, ovšem o nějaké velké propracovanosti se mluvit nedá. Příběh je šablonovitý - v každém díle se prakticky opakuje to samé, jenom s jinou dívkou. Ale dalo se na to dívat a nemůžu říct, že bych se vyloženě nudila nebo nutila do sledování. Animace pěkná, opening se mi líbil, ending je pokaždé jiný. 6/10 ()

poleno 

všechny recenze uživatele

Ty jo... 8 měsíců jsem neviděl žádné dílko od typicky šikovných japonských ručiček, tak jsem se rozhodl to napravit. Přestal jsem (jak tomu bylo dřív) složitě vybírat anime podle mých osobních preferencí, poněvadž než jsem se k výběru nějakého konečně rozhoupal, trvalo to půl dne. Prostě jsem klikl a čekal, co z mého "výběru od boku" vypadne. Byl jsem vcelku příjemně překvapen. Děj Akuma no Riddle je tak nějak relativně fajn. Zatím jsem zkouknul asi přes padesát různých titulů a zatím jsem se s žádným podobným nesetkal. Animace a Art mi připadali nadprůměrné, rozhodně se mi na celou show pěkně dívalo. Vyzdvihl bych určitě to, jak si animátoři poradili s očima Azumy a celkově s jejím "tomboy" (bože, jak já nemám rád tohle slovo :D) vzhledem. Ta holka vypadala chladně jako Terminátor a já ji žeru. Postavy byly jako vystřižené z katalogu stereotypů, avšak mě z větší části bavily. Isuke mě zaujala nejvíc kvůli jejím VELIKÝM... PŘEDPOKLADŮM ZABÍT HARU jsem chtěl samozřejmě říct... heh. Jinak si včetně ní budu pamatovat Azumu a Haru, ostatní nejspíš upadnou v zapomnění. Hudba: Motivy hudebních stop jsem si zapamatoval asi hned po třetí epizodě (což je asi špatně?) Soundtrack by měl být přece obměňován, aby jsme nebyly onou hudbou unudění. Když na konci seriálu slyšíte to jedno prokleté OSTčko už posté, začne vám to lézt krkem. Shrnutí: Mě to bavilo. Za opakující se soundtrack a některé stereotypické postavy dávám nakonec silné 3*/ 69%/ ()

Reklama

Reklama