Reklama

Reklama

Guns N' Roses Appetite for Democracy 3D Live at Hard Rock Las Vegas

Obsahy(1)

Legendární parta kolem Axla Rose je zpět! Dvaadvacet let si fanoušci amerických rockerů museli počkat na nové oficiální DVD. Čekání se však vyplatilo a na záznamu, pořízeném v roce 2012 během série koncertů v Las Vegas, servíruje kapela takřka tři hodiny hitů, včetně těch největších z legendárního debutu Appetite for Destruction, který letos oslaví již čtvrt století od vydání. (Danielito)

(více)

Recenze (4)

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Režie:Kerry Asmussen, 01. Chinese Democracy 02. Welcome To The Jungle 03. It's So Easy 04. Mr. Brownstone 05. Estranged 06. Rocket Queen 07. Live And Let Die 08. This I Love 09. Better 10. Motivation 11. Catcher In The Rye 12. Street Of Dreams 13. You Could Be Mine 14. Sweet Child O' Mine 15. Another Brick In The Wall part 2 16. November Rain 17. Objectify 18. Don't Cry 19. Civil War 20. The Seeker 21. Knockin' On Heaven's Door 22. Nightrain 23. Used To Love Her 24. Patience 25. Paradise City ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Rokenrol je to pořád skvělý, ale přijde mi to už takové těžce vydřené. Ano, nikdo nemládneme, ale všichni bychom se do těch sladkých bezstarostných dní rádi vrátili. Aspoň na okamžik se mi to podařilo u některých písniček, ale vždy, když jsem otevřel oči, viděl jsem stín kdysi krásného Axla a pár cizích chlápků kolem něho. Nejvíc mi chyběl Slash a jeho neskutečná energie, kterou do hry dával. Tihle noví kytaristé jsou sice atraktivní svým vzhledem, ale nějak to tam není. Když se budu chtít vrátit zpátky, raději si pustím dvoudiskový koncert z Japonska. ()

Reklama

Reklama