Reklama

Reklama

The Satanist

Recenze (3)

fragre 

všechny recenze uživatele

Při satanském rituálu by jeden čekal jistou bombastičnost, tedy, že se bude odehrávat v podzemní kryptě v tetelivém světle loučí nebo v znesvěceném chrámu za svitu černých svíci či na nějakých těch Petrových kamenech, kde budou plát ohně pod ztemělou oblohou po níž se ženou roztrhané mraky. Ale černá mše v obýváku předměstské vilky? Docela trapná záležitost. A odvážnější sexuální scény lze dnes shlédnout v leckterém mainstreamovém filmu. ()

Gastovski 

všechny recenze uživatele

Příšerná, nudná amatérská fušeřina! Půlka stopáže je muchlovačka s odporným hudebním podkresem a ve druhé polovině se dočkáme trapného rituálu, co měl jako šokovat? Hvězdička za těch pár ňadýrek; tenhle zbytečný zmetek měl zůstat v propadlišti dějin. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Tak toto vyzeralo ako amatérčina s lacným scenárom. Kdeže horor, skôr erotický triler so satanistickou témou. Hlavne, že sa to celé tvári vážne a nekompromisne (barania hlava). Toporné herecké "výkony" bez dialógov (príbeh je iba prerozprávaný rozprávačom) a jednoduché posteľné sexuálne scény, ktoré sú vzhľadom na kratšiu stopáž dosť predlžované mi silno pripomínali diela Russa "Mr big tits" Meyera, aj keď ten točil zábavnejšie diela. Jedna hviezda za pekné (naturálne) kozičky, viac si táto amatérčina nezaslúži. ()

Zajímavosti (1)

  • Film byl dříve považován za ztracený, nicméně 35 mm záznam z tohoto filmu byl promítnut v červenci roku 2014 na filmovém festivalu Exhumed Films "Lost". (Karlos80)

Reklama

Reklama