Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wendy je majitelka svatební agentury. Jednoho dne zjistí, že si přes ulici otevřel firmu šarmantní, ale od prvního okamžiku pro ni velice nesympatický rozvodový právník Marco. Představa, že zamilované páry, které do její agentury přicházejí, budou mít na dohled firmu rozvodového advokáta, se jí ani trochu nezamlouvá. Když ale Wendyin syn Collin a Marcova dcera Sophie rodičům oznámí, že chtějí zanechat studií a vzít se, rozhodnou se Wendy a Marco spojit síly, aby v tom svým dětem zabránili. Vzájemné antipatie se v průběhu těchto manévrů mění v sympatie, a i když jejich plán nakonec na celé čáře selže, na svatbě svých dětí už nejsou jako tchán a tchyně, ale jako zamilovaný pár. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Víš, že první svatební kytice lze přisuzovat starým Řekům ?? Věnce často obsahovaly česnek, k odehnání zlých duchů.." ()

filmfanouch odpad!

všechny recenze uživatele

pocukrované hovno převlečeno a prodáváno jako dortík. Je jasně vidět, že se jedná o televizní tvorbu ale i u televizní tvorby jde vidět nějaká snaha. Tu jsem tady neviděl a především mě žádná z těch postav nezajímala a bylo mi úplně jedno jak to dopadne protože to je od začátku jasné. Totální ztráta času která bůh ví proč vznikla. O tomhle se vlastně ani nedá říct, že je to film. Je to prostě věc neznámého tvaru. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

S filmy se stejným názvem se roztrhl pytel , nicméně tento je nejnovější. Průhledná zápletka je založena na předpokladu, že protiklady se přitahují. Když se potkají Wendy (Lisa Whelchel) jako svatební koordinator, a Marco (Antonio Cupo) jako rozvodový právník... ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama