Reklama

Reklama

Revelation: The Bride, the Beast & Babylon

Obsahy(1)

Žádná z knih obsažených v Bibli nebyla tak často nepochopena a překrucována jako právě Zjevení. Po celá staletí mátly její tajemné symboly a zlověstné předpovědi milióny lidí a vyvolávaly divoké spekulace. Ale nyní se to všechno mění s dokumentem „Zjevení: nevěsta, šelma a Babylón“. Tento 63minutový dokument jde přímo k jádru nejkontroverznější biblické knihy a dekóduje vidění z 12. a 17. kapitoly knihy Zjevení tak, aby byla srozumitelná pro každého. Vezme vás na cestu časem od Ježíšova narození, napříč dějinami křesťanství. Tento úžasný dokument odhalí závoj skryté historie tak, aby ukázal vzestup Babylónu, pronásledování Kristovy nevěsty, a také identitu šelmy v našem reálném světě. Poučným a inspirativním způsobem nám tento dokument nabízí klíč k pochopení velkého konfliktu mezi Kristem a satanem a také odpověď, co to znamená pro nás dnes. (Maranatha)

(více)

Recenze (2)

sator odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě dokument s nulovou hodnotou, mimochodem už sem dlouho neviděl tolik odpudivých tváří... Jen na okraj dodám, že mám k této tématice více jak blízko... ()

DavidS. odpad!

všechny recenze uživatele

Po formálně odpudivém a evangalizačně zapáleném úvodu promluví někdo s titulkou President - Amazing Facts Ministries (Amazing Facts is a ministry dedicated to sharing the gospel of Jesus Christ and the three angels' messages of Revelation 14 to the entire world ...), což hovoří zcela za vše...Pak se na plátně podaří mihnout řadě opravdu nepěkných tváří a šarlatánů...Ateisté nechť se křesťansky zakalenému Zjevení vyhnou a zhlédnou raději A History of Christianity od BBC... ()

Reklama

Reklama