Reklama

Reklama

Tajemství divočiny

(seriál)
  • Česko Tajemství života v divočině (více)
Velká Británie, 2013, 3x54 min

Režie:

Lynette Singer

Hrají:

Jason Alan Carvell (vypravěč)

Obsahy(1)

Tento seriál vám s pomocí nejnovějších filmových technik přiblíží některé z nejvzácnějších a nejpůvabnějších živočichů na světě. Záběry z divoké přírody vám například odhalí, co zvířata dělají, když jsou sami v soukromí svých doupat. (National Geographic)

Recenze (4)

Narciska 

všechny recenze uživatele

Utajené světy. Ať už chcete poznat himalájskou faunu (irbis a langur), nebo vás zajímají afričtí primáti či tak málo filmovaný bengálští tygři, přijdete si na své. V závěru na vás čekají nejkrásnější ptáci světa. Další díl má do češtiny špatně přeložený název, protože neukazuje jen faunu pod vodou, ale možná ještě víc živočichy nad ní, ať to jsou zpomalené studie lovu ptáků, žraloků, co zase pro změnu loví ptáky. Uvidíme i vzácného gaviála indického, jeskynní tvory, obyvatele Bajkalu atd. Krásné a působivé. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Skryté kamery sú novým fenoménom v oblasti prírodopisných dokumentov. Umožňujú detailné zábery aj veľmi plachých zvierat. Pri pohybe sa zapne spínač a je to. Spolu s dronmi je to skvelé vylepšenie pozorovacích schopností človeka.. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama