Reklama

Reklama

Garážový klub

(seriál)
  • Francie Garage Club

Epizody(26)

Obsahy(1)

Opuštěná garáž se stala útočištěm pro začínající rockovou kapelu, která se skládá z pěti stálých členů – teenagerů a několika náhodně najímaných zpěváků. Nicméně sousedé, kteří jsou nuceni se s jejich hudbou potkávat, dělají vše proto, aby se jich zbavili. Takže majitel italské restaurace, stará paní v sousedství a manželský pár s malým dítětem vymýšlejí nejneuvěřitelnější způsoby, jak kapele v jejich zkoušení nesnesitelné hudby zabránit. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je neuvěřitelné umění (jenom pro ty retardované jedince, kteří mají IQ pod 50), ale normální člověk se u tohohle ani nepousměje. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jen Francouzi můžou natočit seriál Garážový Klub, o stejnojmenné kapele, který se odehrává v její zkušebně, která ale není v garáži, ale v jakési prosklené nebytové prostoře, zřejmě opuštěném obchodě:) Po výtvarné stránce je to celkem zajímavé, ale mně to moc nesedlo, a hlavně dramaturgicky je to podobné peklo, jako když se měl nastřelený (heroinem, ne brokovnicí;)) Kurt Cobain držet textu. Tohle se zkrátka a dobře nepovedlo. 40% ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama