Reklama

Reklama

Švédská trojka

(pořad)
Komedie / Publicistický
Česko, 2013

Obsahy(1)

Johnny Valda si bere do parády virální videa. Úspěšný vlog, který si nebere servítky! (Jurrax)

Recenze (39)

HanisShka 

všechny recenze uživatele

Johnny Valda je jeden z mých nejoblíbenějších YouTuberů. Začala jsem ho sledovat cca před rokem, ale odběr jsem dala teprve nedávno. Co se týká Švédský Trojky, nějaké díly jsou hodně vtipný, jiné díly jsou slabší - ale nejsme přeci stroje, ale lidi, kteří prostě nemůžou mít vše dokonalé. Ty špatné chvilky vyvažují - nebo spíše převažují - jeho jiná videa atp. Takže za mě 5*, protože dělat něco takového není zrovna lehké a pro pobavení mi to stačí. ()

FoxxX 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad sleduju na YouTube už od první epizody a mám ho furt docela rád, i když se jeho podoba občas mění a ne všechny změny byly k lepšímu. Co se ovšem nemění, je Valdův humor... který je fajn. Nicméně mi občas připadá až moc šablonovitý... tady by nějaká ta změna přecejen občas prospěla. Líbí se mi i vystupování Teddyho, i když by podle mě měl mít trochu úchylnější tón hlasu :D Švédská trojka je prostě pořad, od kterého nemůžete čekat zázraky, ale spíš jen takové lehké pobavení. A zároveň se dozvíte o spoustě skvělých videí, nejen těch virálních. A to se mi na tomhle pořadu líbí. ()

Reklama

joker.george 

všechny recenze uživatele

Asi by už to chtělo nějakou zásadnější změnu. Vydávat tolik dílů prakticky na stejné brdo bez nějaké výraznější obměny asi není úplně to nejlepší z dlouhodobého hlediska... Ale kvalitu si to pořád drží a Johny Valda i Ted stále dokáží zabavit a pronést vtipnou hlášku, za což může i vhodný výběr parodovaných videí... ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Když máš náladu pod psa, tak si udělej hopsa....no, a nebo si pusť Valdu. Žlutozubý týpek, který je příjemně fekálně vtipný. A slabší díly mu až tolik nevyčítám, protože slabší dny mají i ti nejlepší z nás! Každopádně, pokud sáhnete po starších dílech, tak v podstatě nemůžete udělat chybu. *Edit 13.7. Ty vé, zuby už jsou bílé!!! Hot! ()

Atewi 

všechny recenze uživatele

Fenomén youtuberů moc nesleduji, ale musím říct, že od té doby, co jsem narazila na Valdu, se k jeho videím jednou za čas vracím a dívám se, co má nového (a to nejen Švédskou trojku). Nějaký extra úbytek kvality, o kterém tu (a i přímo na Youtube) mnoho z vás píše příliš nesleduji, ale možná je to tím, že se mi Valda prostě trefil do humoru a tak mi nevadí ani opakované vtipy. Ze stejného důvodu i moje hodnocení, neznám moc lidí s podobným smyslem pro humor a Valda mi přijde, že takovým člověkem je, takže tak. Držím mu palce v budoucnu a těším se na další i třeba nové nápady.. :) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama