Reklama

Reklama

Švédská trojka

(pořad)
Komedie / Publicistický
Česko, 2013

Obsahy(1)

Johnny Valda si bere do parády virální videa. Úspěšný vlog, který si nebere servítky! (Jurrax)

Recenze (39)

drozdy1 

všechny recenze uživatele

Bylo jen otázkou času kdy se CZ a SK dostane i do televize. Jsem za to docela rád,protože kvalita některých našich TV pořadů je opravdu odpad a Youtubeři se pořád více zlepšují,proto bylo spojení youtuberů a televize docela dobrý tah. Johnnyho Valdu mám rád, videa co vybírá jsou většinou vtipná a Johnny to video vždy spestří takže se u toho jde slušně zabavit. Ve zkratce: je to rychlé,svižné a vtipné. Kdybych bral moje normální hodnocení, tak tomu udělím o hvězdu méně. Ale protože Valda není žádný člověk co by měl předtím zkušenosti s televizí a tohle je jeho premiéra. Musím říci,že se mu tento pořad zatím opravdu daří a přeji mu to,proto jsem přimouřil oko a dal o hvězdu více. Hodnocen:55%. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Když máš náladu pod psa, tak si udělej hopsa....no, a nebo si pusť Valdu. Žlutozubý týpek, který je příjemně fekálně vtipný. A slabší díly mu až tolik nevyčítám, protože slabší dny mají i ti nejlepší z nás! Každopádně, pokud sáhnete po starších dílech, tak v podstatě nemůžete udělat chybu. *Edit 13.7. Ty vé, zuby už jsou bílé!!! Hot! ()

Reklama

FoxxX 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad sleduju na YouTube už od první epizody a mám ho furt docela rád, i když se jeho podoba občas mění a ne všechny změny byly k lepšímu. Co se ovšem nemění, je Valdův humor... který je fajn. Nicméně mi občas připadá až moc šablonovitý... tady by nějaká ta změna přecejen občas prospěla. Líbí se mi i vystupování Teddyho, i když by podle mě měl mít trochu úchylnější tón hlasu :D Švédská trojka je prostě pořad, od kterého nemůžete čekat zázraky, ale spíš jen takové lehké pobavení. A zároveň se dozvíte o spoustě skvělých videí, nejen těch virálních. A to se mi na tomhle pořadu líbí. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Internetový-pořad. Johnny Valda se přikradl na internet a snaží se zaujmout svým, ne moc vkusným humorem. Propracovanost videí nelze upřít, ovšem, když samotný "herec" působí tak ryze nesympaticky, je těžké pousmát se na jeho "vtípky." | Průměr všech zhlédnutých epizod: 30% (1*) | ()

Kucndo 

všechny recenze uživatele

Equals Three je (spíš teda bylo) fakt fajnové guilty pleasure, které má/mělo hodně chyb. Každopádně Švédská trojka jako kopírka =3 si bere z americkýho originálu hlavně právě ty chyby a výsledkem je takový poměrně trapný pořad. Párkrát jsem se u toho pobavil, to jo, ale prostě vzhledem k tomu, jak hrozně nudnej moderátor Johnny Valda je (nejčastěji jsem se smál těm videím, než jeho komentářům), tomu nemůžu dát víc než 2 hvězdičky. Samozřejmě je to složitý, když to porovnávám s =3, který na to všechno má rozpočet na úplně jiným levelu, ale i tak prostě od toho prostě očekávám nějakou kvalitu. RWJ dokázal mnohem lépe provázet takovýmto typem 'vlogu'. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama