Reklama

Reklama

Recenze (38)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Snaha cílit na širší publikum je největší slabinou tohoto pořadu. Ty debaty jsou strašlivě povrchní a málokdy dojde k věcnému hlubšímu proniknutí do právě řešeného tématu. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

O pořadu jsem věděl už dávno že je to jen další tendenční sračka a včerejšek mě v tom jen utvrdil, téma bylo v současné době docela aktuální “Dezinformace”. Co slovo, to perla. Vrchol přišel s nástupem deb*lního havlistického svazáka a par*sita Grygara – nositele titulu Zdegenerovaný Balvan, který tam řekl, že období po roce 1948 bylo nejstrašnější pro celý český národ za celou historii jeho existence. Popravu českých pánů, Habsburskou porobu, Mnichov 1938, okupaci 1939 a Protektorát jaksi zapomněl zmínit. To je svi*ě, to je neuvěřitelné, poklonkující každému režimu. A Chazar Romancov tam byl jako odborník. Žádná opozice, žádná vyváženost, žádný host z alternativy. Prostě klasická tendenční ČT a vrchol pokrytectví v čele s mimořádně odpudivým pseudomoderátorem a manipulátorem Moravcem. Mmmj a jak jinak, opět tam byl zmíněn Aeronet, jako příklad dezinformačního proruského média. Autoři ani účastníci pořadu si asi nepřečetli zprávu BIS, která jasně deklaruje, že české alternativní weby jsou v rukou českých provozovatelů v mnoha případech vlastenců. Kromě Sputniku. Navíc jeden celkem nedávný průzkum "Jeden svět na školách" zjistil, že alternativním serverům důvěřuje už dokonce necelá třetina učitelů na školách. V pořadu nezaznělo ani slovo tom, proč tomu tak je, ani oponentura, že přece není možné, aby 30% vzdělaných profesorů a učitelů věřilo něčemu, co jsou dezinformace. Jakýkoliv oponent, který by byl ve studiu, by takovou argumentaci o dezinformacích okamžitě roznesl na kopytech, že Kavčí hory dělají z učitelů nevzdělané hlupáky. To už je diagnóza pro Dr. Chocholouška. Takovou ČT si nikdo z nás rozumých lidí jistě nepřeje platit! ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý Moravcův pořad, který se zaměřuje na lidi, kteří se v něčem prosadili. Dobrý je třeba díl o YouTube s Gogem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V době svého vzniku šlo o docela snesitelný pořad, mnohdy plných doopravdy zajímavých informací, rozhovorů – jenže to ještě byl Moravec vcelku snesitelným moderátorem. Poslední dobou je to jen kašpar naší veřejnoprávní televize, který už nedokáže být absolutně nestranný. Teď jsem viděl pár posledních dílů a opět jsem se ujistil v tom, že když nekecá ON ale jeho hosté – je to pořád zajímavé. Jakmile však začne on do všeho kecat a stáčet na politiku atd…lepší to přepnout na jiný kanál. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

ČT 24 - Hodnotím na základě dílu "Doba Konzumu", který mě zaujal. Zajímaví hosté (zejména pan Horáček či Sedláček), stejně tak zajímavě pojaté 2 hodiny. 80% ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad všech odpadů vysílaný za povinné výpalné. Moravec, který se tak rád poslouchá, si zve na pokec pravdoláskaře a sluníčkáře všeho druhu a výsledek je vskutku k zblití. Větší hnus jsou snad jen Moravcovy otázky, při nichž exhibuje zase s politiky. Domnívám se, že tyhle kecy už dávno nikoho nezajímají a jsou jen další ukázkou ubohosti tzv. veřejnoprávní televize. ()

KRYSIOPICE odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně takový pořad jsme potřebovali. Už bylo na čase aby Venca a jeho kamarádi vysvětlili těm xenofobním fašistum jak moc se pletou. ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Viděn zatím jen druhý díl (novodobé stěhování národů) a jsem relativně spokojen. Přednost pořadu je ta, že jsou zváni jen odborníci na daný problém a ne politici. Díky tomu byla např. diskuze o imigraci muslimů mnohem kultivovanější a bez primitivních a urážlivých výměn názorů. Problém byl zpracován komplexně a profesionálně; obzvlášť mě zaujaly krátké reportáže, které otevřely každé z podtémat. Možná je trochu škoda nedotaženého závěru. --- Je mi smutno z lidí, kteří pořad považují za manipulaci české televize (multikulti nařízení z Bruselu, Washingtonu...). Nedovedu si představit, že by mezi profesory, sociology nebo politology diskutoval třeba Konvička nebo Okamura. To by rovnou mohla moderovat Jílková. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

Ať už bylo téma jakékoli, nikdy mě to nebavilo natolik, abych se dívala na celý díl. A to si myslím, že Václav Moravec je nejlepší český politický publicista. ()

MencaCZ 

všechny recenze uživatele

Umím si představit asi i trochu lepší realizaci obdobného konceptu pořadu, např. to, kdyby pan Moravec zval osoby, které by dohromady představovaly větší názorové spektrum. Ale i takto tento pořad patří mezi to lepší, co lze v TV sledovat. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Výbornej televizní formát, v tuhle chvíli asi jedinej v TV, kterej se zaobírá širším spektrem témat. Nabízí různy úhly pohledu na situaci od rozličných hostů. Nehledě na to, že V. Moravec je na tohle prostě dobrej. Krom toho takhle by měla vypadat diskuze na určitý téma - nejde o vytvoření konfliktů a kontroverzí jako v politických debatách. Tady je potřeba slyšet nějakou tu zajímavost a ucelit si z toho svůj závěr. To je to, co možná spoustě lidem ne úplně vyhovuje. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Az na vyjimky velmi nudna temata, neznami hoste a Halik, detske dotazy a neumerne natahly format. Nakonec jeste horsi, nez 90ka, kterou to nahrazuje. ()

Honzeek95 

všechny recenze uživatele

Je to místy velice zajímavé, ovšem nesmírně svázáno (politickou) korektností a strachem hostů, aby náhodou neřekli to, co si skutečně myslí. ()

Reklama

Reklama