Reklama

Reklama

Crush the Skull

Trailer

Obsahy(1)

Zloději plánují svou finální, velkou loupež a rozhodnou se vyloupit ideální dům. Když proklouznou dovnitř, rychle si uvědomí, že se z domu nedá vyjít. A že je to místo, kam sériový vrah přináší své oběti, aby je mučil a následně zabíjel. Nevědomky se tak stávají součástí jeho perverzní hry. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Wancohoff odpad!

všechny recenze uživatele

po precitani obsahu ma clovek zdanie ze si ide pustit nieco v style the collector. zdanie klame. odpad ako svina ! p.s. odporucam teda radsej collector, a este lepsie pokracovanie collection ()

kelto44 

všechny recenze uživatele

Po prečítaní obsahu som čakal niečo v štýle Collector (čo je mimochodom veľmi dobrý film), ale asi som sa zmýlil. Úplne hrozné to teda fakt nie je, niektoré scény sú vtipné, ale aj trapné zároveň, film nenudí, ale čakal som niečo oveľa lepšie. Sám som sa rozhodoval, či dať 2 alebo 3 hviezdy, ale asi to vyhravá dvojka.. /49%/ ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zajímavá hradba nepochopení, co se týče dosavadních zdejších hodnocení, přívětivější imdb je v tomto případě imho přesnější. Slušně natočená sranda, jejíž dialogový humor se patrně v očích mnoha diváků zcela mine účinkem, ale já si to celkem s chutí užil. Je to takové sebeuvědoměle trapné, ale fakt vtipně. Viz třeba když se jeden ze zlodějů uvězněné oběti ptá, zda nemá hlad ... - Are you okey? You need some food? - Yes. Please! - I'm sorry. I don't have any. Pokud vám tahle výměna přijde vtipná, tak to asi zkuste. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama