Reklama

Reklama

Tajemství Petra Muka

(TV film)
  • Česko Legendy: Otevřená náruč Petra Muka
Česko, 2012, 40 min

Hrají:

Petr Muk (a.z.)

Obsahy(1)

Z jižních Čech se propracoval na vrchol hitparád, ke stotisícovým prodejům alb a nespočtu nejrůznějších ocenění. Letos uplyne už pět let od jeho předčasné smrti a my si můžeme Petra Muka připomenout ze záznamů jeho vystoupení, koncertů, posloucháním jeho písniček...

Příběh výjimečného zpěváka a hudebníka z cyklu Tajemství. Z jižních Čech se propracoval na vrchol hitparád, ke stotisícovým prodejům alb a nespočtu nejrůznějších ocenění. Letos uplyne už pět let od jeho předčasné smrti a my si můžeme Petra Muka připomenout ze záznamů jeho vystoupení, koncertů, posloucháním jeho písniček... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

Nonna 

všechny recenze uživatele

Je strašně moc škatulek, do kterých byl Petr Muk během svého uměleckého života zaškatulkován. A musím říct, že hodně kontroverzních škatulek : žid? muzikálová hvězda? alkoholik? sólový umělec? starostlivý otec?......dokument vše seškatulkovává dohromady. Petr Muk se v něm ukazuje prostě. Jako člověk. Velmi nadaný, inteligentní, přátelský, ale také trápící sebe i své okolí. Jako člověk obdivovaný i obdivující. Každopádně neopakovatelný a nezaměnitelný. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný dokument o talentovaném zpěvákovi, který neustál boje s démony. O těch démonech nakonec v dokumentu nepadlo takřka ani slovo. Škoda. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama