Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir se při kontrole na dálnici setkává s kamarádem z dětství Richardem Schumannem. Vzápětí se odehraje na dálnici honička. Džíp, ve kterém jsou dva muži, střílí na všechny strany. Vůz patří majiteli nočního podniku Breugelovi, který tvrdí, že mu byl ukraden. Richard pozve Semira a Chrise na večeři. Při cestě tam jeho vůz nabourá a exploduje. Když jdou Richardovu smrt oznámit jeho přítelkyni Stefanii, najdou byt vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Semir stretáva starého známeho a neskôr zisťuje, že sa kurevsky zmenil. Musím uznať, že jeho nápad ako osrať systém bol fajn, akcia dobrá a vtipná vsuvka o demolovaní áut potešila. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák Audi na začátku... "nemůžu vás poslat ani na silniční kontrolu, aby jste nesešrotovali služební vůz... " :))) njn tak nějak to muselo dopadnout, ale co čekal od Semira ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|87%| (HODINA PRAVDY – 10.epizoda 11.série) Tak tu máme další solidní epizody. Zde už jsem nedal plný počet. Proč ? No, rozhodně mě to opět bavilo, ale příběh mě už zde moc nechytl. Máme tu bývalého Semirovýho kamaráda, který kvůli finanční krizi přešel ke zločincům. Asi mi to přišlo ohrané, nebo špatně natočené. Samozřejmě to nebylo špatné, ale mohlo to být lepší. Akce je samozřejmě dobrá a bylo jí zde celkem dost. Úvodní akce, kdy Chris sešrotoval auto namaděru – to nemělo chybu. Ještě Chrisova hláška: Dovezu šéfové auto v plném lesku. Jo a jak to dopadlo, haha. Takže jako dobrý díl, ke konci byla také akce, dost přestřelek, lepší 4* dávám, pecka to úplně nebyla. Hudbu skládal Kay Skerra. Zde byla obyčejnější, ale dala se poslouchat. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama