Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dennis Vebr se svou přítelkyní Alex krade na zakázku drahá auta pro bandu překupníků. Při převážení kradeného Porsche způsobí na dálnici hromadnou havárii a tím přivede policii na stopu bandy. Při krádeži dalšího Porsche zabije Dennisův komplic majitelku vozu. Šéf bandy vidí v Dennisovi velké nebezpečí a dá ho zavraždit. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbehovo celkom fajn epizóda ale čo sa týka súboja našej dvojice s sekundárnou dvojicou ohľadom toho či sa pôjde na motokáry alebo grilovať sviňa, a riešenie je strašne kokotské. Plus navyše dotyčný záporák stojí za prd a v podstate aj jeho nohsledi. A akčné scény sú strašne krátke akoby to bola epizóda na ktorú šiel najmenší rozpočet. Ale stále pozitíva prebíjajú negatíva jedna smrť prekvapí. No a bicyklový tandem, no to je švanda. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak v Německu jsou zkorumpovaní už i kurátoři! Nechci být pořád ufňukaný negativista, ale tohle je zase díl, který za moc nestojí. Opět je to nezáživné, nezapamatovatelné a neoriginální. Kolikrát už jsme v Kobře 11 měli mileneckou dvojici zločinců, kteří jsou vlastně v jádru hodní, na šikmou plochu se dostali kvůli špatné finanční nebo sociální situaci, a skutečným zdrojem zla jsou tak jejich šéfové, profesionální gangsteři? Tento díl se liší jen tím, že jeden z té dvojice zločinců, s nimiž by měl divák sympatizovat, se nedožije konce. Jinak je to svým charakterem úplně stejné jako X jiných dílů. Sympatické mi ty epizodní postavy nejsou a hlavní záporák je jako již tradičně mizerný generický mafián. Jediné, co za něco stojí, je akce. Za ni a také za to, že mě to vyloženě neirituje, jen nudí, dávám 2 hvězdičky. Chápu, že každý díl nemůže být "Tank na scestí", na to by neměli peníze, ale tyhle slabé kriminální příběhy jen mrhají seriálovým potenciálem. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama