Reklama

Reklama

Newsroom ČT24

(pořad)
Publicistický
Česko, 2015, 27 min

Obsahy(1)

Týdeník o nejdůležitějších událostech českých i zahraničních médií. Moderátor Luboš Rosí představí názory přímých aktérů událostí a mediálních odborníků, analýzy nových trendů i pohledy do zákulisí médií. (Česká televize)

Recenze (14)

Stumbleine odpad!

všechny recenze uživatele

Další lascivní kontrapropaganda našeho hlavního veřejnoprávního indoktrinačního media - České TOP09/Euro vize, určená pro naše liberálně-levicové neomarxistické promigrační bruselosvazácké rusobijecké multikulti/LGBT ideologické křídlo, plné samozvaných lepšolidí, libtardů, gayů, sluníčkářů, pseudointelektuálních debílků, ze škol zmasírovaných tupých pubertů, volící stádovitě progresivní Pirátskou ultralevici, a postarších bývalých členů drtivého protikomunistického odboje, vedeného od stolů pražských socialistických kaváren🙊 Pro toto eurosvazácké ideologické křídlo, seknuté se svým černobílým viděním světa kdesi v 70.letech v době studené války, a pro které je svět stále podobně rozdělen imaginární železnou oponou na hodný, neomylný a pravdomluvný bratrský západ, myslící to s námi dobře, a na zlý imperialistický východ, chrlící do našeho evropského sluníčkova zlé diverzní agenty, a zahlcující nás svým hybridním "fejk ňůsem", díky čemuž tu volby vyhrávají ideologicky nesprávní lidé typu Zeman, Babiš, nebo Okamura, tak pro podobně smýšlející exoty, je tato eurosvazácká masírka z ČT v naprostém souladu s vlastním ideologickým konfirmačním zkreslením😏💩 ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Když koukám do komentářů u tohoto pořadu, přijde mi děsivé, kolik se tu sešlo dementů. Můj dlouholetý názor ostatně je, že by na FILMOVÉ databázi měly být jen filmy, a cokoli jiného tam nepatří (a pokud tomu tak není, měla by se ČSFD přejmenovat), ale když už to tady musí být, tak cítím potřebu napsat, že toto je velmi dobrý formát, kterým dělá veřejnoprávní televize dobrou službu, a na přizdisráčských českých komerčních televizích si nelze obdobný formát představit ani v nejdivočejším snu. ()

Reklama

Mara97 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad prostě není nestranný. Pokud bych měl zakázat Českou televizi pro její neexistující nestrannost, argumentoval bych právě tímto pořadem. Opravdu silně levicové, liberální, ovlivňující veřejné mínění ve prospěch "vyššího dobra proti těm strašným desinformacím". Příklad - nemusíte mít rádi Trumpa, nechci ho obhajovat (pro objektivitu, o kterou se v tomto komentáři snažím), ale asi není v pořádku na něho nadávat každý díl a přitom se tvářit, jak dobře odvádíme svou novinářskou práci. Zejména v případě, kdy vím, že Česká televize v minulosti (2016) dostala pokutu právě za zpravodajství, které nebylo nestranné a ve volebních studiích více podporovalo demokratickou Hillary Clinton. Vzhledem k tomuto faktu tedy působí tento pořad poněkud provokativně... Víc subjektivní než některé komentáře a sloupky v novinách. A nevím, kde se vybíraly moderátorky, ale spíše se hodí svým vystupováním do komerčních televizí, protože působí tak trošku druholigově. ()

lukasd 

všechny recenze uživatele

Je celkem zajímavé, kolik tenhle pořad (dle počtu hodnocení odpad!) vytáčí lidí. Přitom jeho politická vyhraněnost je minimální, upozorňování na novinářské chyby (občas střílí i do vlastních řad) a eticky problematické zpracování materiálů nemá s politikou nic moc společného. To, že se v hledáčku objevují stále ti samí (Ovčáček, Barrandov, Parlamentní listy ad.) není dáno ani tak politickým názorem ČT jako spíš totálním porušováním veškerých žurnalistických pravidel ze strany těchto médií či person. Přitom je to pořad, který by mohl některým "mediálním analfabetům" otevřít oči a trochu zlepšit kritický úsudek lidí vůči mediálním výstupům. Ale bohužel asi tenhle pořad bude mít dosah spíš k lidem, kteří se o média a zpravodajství zajímají tak jako tak... ()

DarkSimon 

všechny recenze uživatele

První pořad české produkce, který se perfektně zaměřuje na nabourávání informačních bublin voličů StBáků a nácků. Na základě podložených a ověřitelných faktů pravidelně vyvrací mnohá lživá tvrzení postaviček jako je Pitomio nebo Bureš. Některých zdejším komentujícím se bohužel nelíbí, že většinou vyvrací lži právě takovýchto postaviček, ale jaksi si neuvědomují, že je to právě proto, že takovéto postavičky plní tuzemské titulky lží daleko víc než kdokoliv ostatní. ()

Zajímavosti (1)

  • Nejvyšší sledovanost od vzniku ČT24. Nedělní vysílání (15 .3. 2020) zpravodajského kanálu vidělo kvůli informacím o koronaviru 4,15 milionu diváků, nejvíce od roku 2005. (TheSlezy)

Reklama

Reklama