Reklama

Reklama

Recenze (4)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Byvaly vazen na slobode zacina svoju krvavu pomstu voci svojmu byvalemu gangu,samozrejme zabija sa vo velkom s celkom obstojnym gore a davkou brutality,cele je to v ciernobielom,co sa mi pacilo a aj zaver bol fajnovy,takze za mna taky priemer,tri hviezdicky s prizmurenim oboch oci...:-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Infidus" je takové násilí pro násilí a v podstatě nic navíc v něm není, i když se snímek snaží tvářit jinak, snaží se tvářit jako něco, co je hlubokomyslné a vlastně i umělecké. Body dávám za to, jak je zvládnuto gore, protože i když je vidět velká pomoc digitálních triků, tak ten nepříjemný pocit to způsobí. ()

Reklama

George Stobbart odpad!

všechny recenze uživatele

Nadrozmerný ex-väzeň na slobode sa vydáva za cestou pomsty voči svojmu bývalému gangu. Čiernobiely, grindhouse wannabe shit, občasne obalený červeným fuj filtrom. Amatérsky natočená revenge zlátanina z Necrostormu, ktorej sa ujal ten menej talentovaný z De Santi dua. Nebavilo ma to vôbec, zdalo sa mi to strašne trápne, nepomohlo tomu ani minimum dialógov a za tých pár lacných, umelých gore scénok to nadhodnocovať rozhodne nebudem. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Massimo's e Spaccio Necrostorm vengeance v B&W podaní za doprovodu symposynth hudobného podmazu a príslušnej dávky gore, kterému ta černobílá sedla. P.S. Christian / Domenico / ... real excrime borci. "Casa" De Santi si k mé spokojenosti drží formu. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama