Reklama

Reklama

Jetstream: Škola stíhačů

(seriál)
  • Kanada Jetstream
Kanada, 2008, 8x46 min

Obsahy(1)

Do elitní školy pro vojenské piloty nastupuje sedm nových zájemců. Jsou schopni vydržet náročný výcvik? Jednotlivé zkoušky postupně dokážou, že pilotovat nadzvukovou stíhačku není schopen každý... Jetstream: Škola stíhačů sleduje nervy drásající dobrodružství elitní skupiny stíhačů amerického letectva, kteří se učí létat na nejpokročilejších nadzvukových letounech na světě F-18 Hornet. Tito piloti, pečlivě vybraní z tisíců zájemců s vynikajícími výsledky, dostali jedinečnou příležitost uspět na nejvybranější škole na světě. Jenže komu z nich se to skutečně podaří? Dokumentární seriál těží z jedinečného přístupu do zákulisí 410. výcvikového oddílu. Na jejich základně Cold Lake v Albertě testují své schopnosti piloti ze všech koutů světa. Piloti stíhaček se nerodí, musejí se vychovat, a Cold Lake je právě tím místem, kde k tomu dochází. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad podívat se na průběh výcviku pilotů, výsledek není špatný, ale jeho informační hodnota mohla být mnohem větší, kdyby šli tvůrci víc do hloubky. Kdyby z toho nedělali nefungující reality show, ve které se máme spíše bát, jaký další pilot z tréninku vypadne. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Je fajn nahlédnout pod to všechno, než se vůbec člověk může stát stíhacím pilotem. Mám za sebou dva díly a musím říct, že to je pecka, nedočkavě vyhlížím další díl.// 80%. ()

Reklama

FR4NK 

všechny recenze uživatele

Pro všechny co chtěli nebo chtějí být pilotem stíhačky nutnost ! Super dokument, který přesně popisuje výcvik na Kanadských Hornetech ! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama