Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce - Série 6 (2020) (série)


Vítejte v klubu (S06E02)

(epizoda)
  • USA Welcome to the Club
Z natáčení

Virginia donutí Alicii a Stranda vyčistit neobvyklou skupinu chodců, kde na základě setkání s novým spojencem dostane Strand nápad, který by mohl být klíčem k jejich svobodě. (Prime Video)

Videa (3)

Z natáčení

Recenze (4)

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Well shit! Tak tohle byla hodně intenzivní epizodka. Začátek je esence TWD a to, co následuje, je stejná lahůdka. Pokud takové budou i následující epizody, tak budu velmi spokojen. Welcome to the Fight club! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Exkurze do “Vaginia worldu” aka ať víme jak na tom jsou postavy z minulé série. Epizoda je dynamická dost, bohužel je prošpikovaná drobnými debilitami. To, že Victor se svině už víme dávno. V tomto žádný posun.Pozn.: Osobně nechápu proč už dáno nemá Vaginia nůžky v krku. ()

Reklama

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejenže Rubén Blades je dobrý herec, ale i postava kterou hraje, je dobrý herec. V tomto díle dostaly více prostoru postavy, které známe již od první série a je to jen dobře. Rozhodně neříkám, že Morgan seriálu ubírá, spíš naopak, ale přece jenom tento seriál začal jako příběh o rodině Clarkových. Kdyby tajemný zachránce Morgana byla Madison, tak by seriál neměl daleko k dokonalosti. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Na voze, ve kterém jede na konci epizody Daniel (Rubén Blades), je rozsvícená lampa. V dalším záběru už ale lampa na voze není. (Duoscop)

Reklama

Reklama