Reklama

Reklama

Silverhide

  • Velká Británie Pounce
Horor / Mysteriózní / Thriller
Velká Británie, 2015, 75 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina nadšenců studujících časopisy o konspirační teorii navštíví tajnou vojenskou základnu v horách ve Skotsku. Jejich cílem je najít důkazy o nelegálních operacích a experimentech. To, co najdou, ale předčí jejich očekávání... (LIVINGDEAD)

Recenze (5)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladé dievča sa po záhadnej smrti svojho otca vydá do tajnej vládnej oblasti kde pracoval. Čoskoro ale zistia, že vláda v tejto oblasti skrýva tvora, ktorého testuje a chce pomocou neho ovládnuť svet. - Horory s vlkodlakmi mám velmi rád. Tento horor bol však dosť slabučký. Najhoršou vecou bola ale odporná britská angličtina. Vlkodlak vyzeral skôr milo než nebezpečne. Občas sa objavilo nejaké to gore. Všetko to ale zabíjali niekolko minút trvajúce dialógy otravných postáv. Nápad to ale nebol zlý a vďaka krátkej stopáži to nebola úplná katastrofa. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí tema, kterou na polcestě do kontajneru zastavilo úderné audio a místami funkční náznaky atmosféry. Vlkov, bobr-srdečnosťou, nabrúsenými Méďomacíkmi, vrátaně zpiranhovnami crock-octo- sharkpussy je movietrh presýtený tak akorátně. Ďalšia britská dávka, hodná zasypat prachem. Tu soft2ku pustím, za pseudo " jiný uhel pohledu ". Jinak nic. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pusté hory, tajná vojenská základňa, pár zvedavých hláv a jedno ukrývajúce sa monštrum. Lacná hororová uspávanka, v ktorej neustále pofukuje vetrík a skoro nič tam nevidieť. Takže som tam nevidel ani ten odpad a nočná príšerka v zuboch dovliekla navyše slabú druhú hviezdu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel po solidním atmosférickém traileru a parádním plakátu který mě totálně na film nalákal jsem se dočkal podprůměrné vlkodlačiny. Nevadilo mi že se vlkodlak(i když se nejedná přímo o vlkodlaka) objevil až na konci aspoň film mohl přitvrdit na atmosféře která sem tam vykoukla ale to že film je bohužel z velké části extrímně nudný a většinou se tu řeší jen keci. A druhá polovina filmu která se odehrává jen na jednom místě mě dorazila. Vlk vypadá nakonec celkem špatně ale ne nejhůř. Bohužel mě film zklamal slabé 2* za akčnější konec. ()

Reklama

Reklama