Reklama

Reklama

Andrea Bocelli: Love in Portofino

(koncert)
  • Česko Andrea Bocelli: Láska v Portofinu (více)
Hudební / Dokumentární
USA / Itálie, 2012, 56 min

Hrají:

Andrea Bocelli

Obsahy(1)

Galakoncert zamilovaných evergreenů pod otevřeným nebem italské riviéry. Kvalitou svého hlasu Bocelli zaujal příznivce klasické a oslnil posluchače pop music. Školil se u Franka Corelliho, později u Luciana Pavarottiho. V jeho podmanivém stylu nelze přeslechnout ani vliv zpěváka Zucchera, který původně Bocelliho objevil a představil veřejnosti. Kantilénový tenorista s romantickým repertoárem, navazuje na italskou písňovou tradici. Andrea Bocelli je nevidomý od svých dvanácti let, kdy utrpěl úraz hlavy po úderu fotbalovým míčem. Bocelli vystudoval práva, ale podle vlastních slov šel za hlasem hudby. Hostoval v operetě Veselá vdova, ve Verdiho Requiem a v jeho opeře Luisa Millerová. Svou interpretaci si osobně netroufá považovat za pěvecké umění. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Prekarkar 

všechny recenze uživatele

Italská riviéra, Portofino, romantické prostředí, začátek teplého letního večera, posluchači sedící u stolků s vynikajícím italským vínem a nejznámější romantické melodie. Ano, emotivní večer Andrea Bocelliho s orchestrem a se svými hosty. Naživo to musel být zážitek na celý život! ()

otík 

všechny recenze uživatele

Andrea Bocelli si do malebného italského města Portofino pozval své přátele v čele Davida Fostera, aby zazpívali krásné romantické písně. Tento koncert je skutečným pohlazením po duši, každá z písní je milá a příjemná. Ale i celkové provedení koncertu je skvělé, David Foster uvádí písně a Bocelli sem tam také něco pronese. Tohle se opravdu povedlo. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama