Reklama

Reklama

Češi na cestách

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 2

Obsahy(1)

Češi na cestách navazují na oblíbený seriál Ženy na cestách. Tentokrát vás čekají rozmanité dvojice, které se seznámí až na letišti a do poslední chvíle nebudou tušit, s kým ani kam pojedou. Nechte se i vy překvapit, jak se spáruje 12 Čechů a Češek. Budou to například někteří výrazní soutěžící z pořadu Prostřeno! a několik dalších známějších tváří. Budou si užívat místního života i poznávat pamětihodnosti. Ale jak si navzájem sednou? Bude docházet ke konfliktům, nebo si to pořádně užijí? V osmi dílech navštívíme společně s nimi blízké i exotické destinace – Řecko, Turecko, Tunisko, Egypt, Zanzibar, Kapverdy, Dominikánskou republiku a Senegal. Pořadem provázejí Václav Vydra a Jana Boušková. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (40)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zatímco se všude vysílají různé mutace pořadu Syřané na cestách, my jsme do světa vyslali svou elitu - vykrmená čuňata bez vzdělání a obecného rozhledu. Tak, světe, dívej se, to jsme my, Češi. Thenk jů, wý zind a big šwajnen, wý is a stupído omylo, máme éčka, šit, jů nou, šu šu šu, wý letíme, das is amejzink end Ýtý telefonýrt nach haus. Naprostá špička televizní zábavy, deklarující svůj definitivní úpadek a dno cestopisné dokumentaristiky. Pět hvězd, jelikož takhle jsem se nám už dlouho nezasmál. ()

moriero odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem galantní člověk plný taktu k ženám, seniorům a prostým lidem. Jak to tedy říci kulantně? TY VYPATLANÉ HNUSNÉ PRASNICE A VYPASENÍ IMBECILOVÉ V ÚCHYLNÝCH BIFOKÁLNÍCH BRÝLÍCH NÁM SICE DĚLAJÍ ZA ČÁROU OSTUDU JAK HROM, ale zase, jak podotkl Luděk Staněk na Streamu: rafinovaně sdělují migrantům, že k nám fakt ne. ()

Reklama

Richie24 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to de facto omylem, coby pozadí k večeru v místnosti na chalupě, jelikož rodinné osazenstvo je jednoduše zvyklé mít puštěnou televizi, aniž by ji nutně muselo aktivně sledovat. Ale jestli tohle někdo myslí vážně... A jestli tyhle typy mají "reprezentovat" naši zem v zahraničí, tak to teda vážně potěš koště s náma. Odpad odpadů, bohužel. ()

Matesmates odpad!

všechny recenze uživatele

Další z várky pořadů, u nichž si můžete v klidu zaodpadovat a následně jich využít pro svou evil dušičku, když se zrovna chcete zasmát hloupým lidem. A má to i zajímavé společenské aspekty. Najednou zjistíte, že taková reklama každých pět minut, abyste předchozí porci intelektuality mohli vstřebat s pomocí pořádného panáku oblíbené skotské či rumu, by vůbec nebyla k zahození, a dokonce získáte pochopení, proč občas nějakému Tunisanovi přeskočí v hlavě poté, co mu dvojice pouze česky mluvících turistů o hmotnosti malého slona roztrhne jeho oblečení za 200 dinárů a ještě blbě čumějí (spoiler!). Vše korunují Vydra s Bouškovou, ta ostřílená dvojice vypravěčů, kteří svými duchapřítomnými a pohotovými komentáři dovedou pravidelnou dávku primitivismu k dokonalosti. Teď už jen zbývá natočit pár legendárních dílů alá hádka matky s dcerou v Poště pro tebe, nejblbější blondýna z Prostřena nebo fenomenální příběh Věrky z Výměny manželek, aby měli YouTubeři co remixovat. ()

raikonen16 odpad!

všechny recenze uživatele

Stačila chvilka tohohle hororu a rázem byla odhalena pravda. Perfektně natočená kampaň, aby jakýkoli cizinec, který by jen trochu zatoužil zamířit za žitím do České republiky byl okamžitě odrazen. Vyslyšte legendu dvou obyčejných Čechů s IQ, které kdybychom sečetli, tak se nedostaneme ani na počet dílů Harryho Pottera. Dva cestovatelé a jedná úžasná destinace, tím myšleno jeden exemplář, který svým pozadím zabírá půlku letadla a je rád, že do pěti napočítá a druhý, který je rád, že trefí z práce domů a namaže si chleba máslem. Už tady každý divák vycítí náznaky parodie, ale autoři to tak očividně nemyslí. Oba navíc ovládají plynně snad všechny jazyky světa, navíc schopnost je všechny použít v jedné větě je neuvěřitelná. K tomu skvostný hlasový doprovod mistra Vydry a hvězdy Bouškové a je tu zaděláno na televizní zázrak. A aby toho nebylo málo, product placement, kterým by se nemohl chlubit ani James Bond, zajištěný díky skvělé práci kamery, která zabírá kreditní karty a loga pojišťoven kde se dá. Fenk jů very mač, bat dis is šit. PS: V případě zhlédnutí delšího čas než je jedna minuta vám stanice zaručuje návštěvu psychiatra zdarma. A to se vyplatí! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama