Reklama

Reklama

Instinkty zabijáka

(seriál)
  • Česko Smrtící instinkty (více)
USA / Velká Británie, 2015, 6x44 min

Obsahy(1)

Každý zvířecí druh má svou skrytou zbraň, prvotní instinkt, který jej určuje - a není vždy tak zjevný, jak se může zdát. Podívejte se na příběhy neuvěřitelných zabijáků, neobyčejných milenců, úžasných hrdinů, vojáků i divochů.

1. Pokrevní linie Neuvěřitelné příběhy zvířat, která díky instinktům ovládají ty nejúžasnější a nejbizarnější způsoby, jak získat výhodu nad nepřítelem.

2. Rození zabijáci Odhalte, jak zvířata zabíjí, od sólo hráčů, jako jsou tygři, jež spoléhají na rychlost, po týmové hráče, jako jsou kosatky, jež útočí společně.

3. Faktor strachu V ohrožení predátory, zabijáky a v kruté přírodě je k přežití potřeba odvahy, intelektu a síly.

4. Instinktivní touhy Podívejte se na neuvěřitelné zabijáky, nezvyklé milence, úžasné hrdiny, vojáky i divochy zvířecí říše.

5. Zrozen k běhu Sledujte dospívání zvířat. Všechna zvířata se rodí s instinktem přežít, ale zvládnou to jen ta nejsilnější.

6. Vyhrát nebo zemřít Prozkoumejte s námi ty nejvypjatější bitvy zvířecí říše. Boje o nadvládu mohou být brutální. (National Geographic)

(více)

Recenze (1)

agassi68 

všechny recenze uživatele

Na americkú produkciu prekvapivo záživné. Môžte vidieť dravcov ako kosatka, varan, jež, orol atď. a ich taktiky lovu. Jeden z tých lepších seriálov NGC.. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama