Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Caterina Schöllacková vede v padesátých letech minulého století uznávanou berlínskou taneční školu. Své žákyně učí standartní tance a starosvětské mravy, aby se staly pokornými manželkami synů z vážených rodin. I pro své tři dcery chce Caterina růžovou budoucnost v dobře zajištěném manželství s některým z berlínských džentlmenů. Eva a Helga jsou ochotné se matčiným touhám podřídit, ale tvrdohlavá Monika se konvencemi svázat nenechá. Více než škrobené rukavičky ji láká energie rokenrolu, v jehož rytmu pulzují berlínské noční kluby. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sú aj ženy, ktoré sa nikdy nevydajú. // Áno, a sú aj kozy, čo majú dve hlavy 😂 Pobavilo veru. Časy sa veru -menia. Po vojne každý rýchlo do sobáša a dnes po 70-80 rokoch sa sobášiť chcú hlavne páry neopačného pohlavia a zvyšok radšej zvyšuje čísla rozvodovosti. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

50. roky, rozdelený povojnový Berlín, traumy z II. svetovej, neúplná rodina, rozbieha sa život. Učí sa tancovať, tancuje sa učivo. Konzervatívna matka, dcéry túžiace po dobrodružstve a ešte viac po dobrej partii. Len mladá dcéra zrebelieva. Rokenrolom. A ak by divák nepochopil, že je to o vzdore najmladšej dcéry, má to pre istotu aj v sk distribučnom názve seriálu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama