Reklama

Reklama

Recenze (3)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Partička priateľov si vyrazí na víkendovú oslavu do prírody, kde však pri pokľudnom jazere narazia na „niečo“, čo si ich sexuálne a zmyslovo podmaní... Bizarná PODIVNOSŤ zabŕdajúca do body-hororu, charakterovej drámy a erotického úletu, v pomerne hypnoticky znepokojivom artovom balení. Svojský režisér Schirmer sa proste nezaprie, i keď oproti svojmu prelomovému hororu "Found" tu už pracuje s celkovo slabšou látkou. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Příjezd skupiny mladých lidí na odlehlou chatu obvykle vyústí v probuzení zlovolných démonických sil či v nejhorším případě alespoň upoutá přítomnost kolemjdoucího vraždícího maniaka. V Harvest Lake však nebude prolita jediná kapka krve a žádná z postav dokonce nepocítí sebemenší závan strachu. Jedná se o žánrově různorodý snímek, který obsahuje i hororovou příměs, jež se volně inspiruje Cronenbergem či Lovecraftem. Divák se společně s hlavními hrdiny vydává na audiovizuálně úchvatnou pouť za transcendencí ega. Režisér Scott Schirmer zaslouží ohromnou pochvalu, jelikož za málo peněz vyprodukoval opravdu hodně muziky. A to doslova. Uhraničivý ambientní soundtrack totiž některým scénám dodává rozměr posvátnosti a výrazně tak divákovi usnadňuje interpretaci děje. I přesto se domnívám, že většina diváků bude během projekce poněkud zmatena a přítomný hyperdominantní prvek sexuality nedokáže uspokojivým způsobem uchopit. Proto také snímek doporučuji pouze náročnějšímu publiku a hodnotím plnými čtyřmi hvězdami. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Více jak hodinové prdelkování od nikam do nikam, celé namotáno jako na houbičkách, postupné navozování huhu atmosféry u mňa nezafungovalo a závěrečný slizoidní mazlení už dávno využil Yuzna. Každopádne sledovateľné. ()

Reklama

Reklama