Reklama

Reklama

James May: Král montérů

(seriál)
  • Velká Británie James May: The Reassembler
Velká Británie, 2016, 7x46 min

Hrají:

James May

Obsahy(1)

Známý moderátor Top Gearu James May skládá zpět věci všeho druhu, které byly rozebrány na nejmenší díly. Zajímá ho, z čeho všeho jsou složeny a jak fungují... Když se rozhlédneme po našich domovech, kůlnách a garážích, uvidíme mnoho předmětů, které se po stisknutí jediného tlačítka okamžitě spustí. Ale co přesně se stane, když zatáhneme za páku na benzínové sekačce? Kolik samostatných částí tohoto zařízení se musí otáčet, aby taková sekačka fungovala? James May (Top Gear) v zábavné mini sérii znovu skládá nejrůznější vybavení, které bylo předtím pečlivě rozloženo na tisíce malých kousků. James se v každém díle zaměřil na jeden předmět. A dává ho znovu dohromady šroubek po šroubku, dokud znovu nefunguje tak, jak má. Ale to není všechno. Když znovu sestavuje motor, vysvětluje také, co je to válec, kde se vzal a jaký je vlastně jeho účel. Chcete vědět všechno o nepostradatelných strojích každodenní potřeby i jejich vnitřnostech? Tohle je vaše šance! (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Nyron 

všechny recenze uživatele

Pořad, který těží z popularity a oblíbenosti Jamese Maye. Zatím sem viděl jen jeden díl se sekačkou. Upřímě je to jeden z nejnudnějších pořadů, co jsem kdy viděl. Ale co? Dokoukal jsem to a neměl sem tendenci to přepnout!!! Je to 100% důkaz toho, proč byl Top Gear a je The Grand TOUR tak oblíbený. Moderátor či moderátoři dělají pořad. Za mě 4/5 za Mayuv zápal a "domácí" atmosféru bez pravidel (vtipkuje o kolezích z výše uvedených pořadů) to se moc nevidí. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých nudnejších dokuseriálov, čo som videl. Ak by mal seriál aspoň nejakú jasnú štruktúra, ale ono tam fakt ide iba o skladanie súčiastok podľa návodu. Niečo pre ortodoxných domácich elektrokutilov. Síce sa pri tom človek niečo aj dôzvie, ale pri polstoročnom výrobku to vzhľadom na neaktuálnosť nie je až taká výhra. Nebyť občas vtipného Jamesa Maya, známeho z Top Gear, asi by som o tento seriál nezavadil. Ono najvtipnejšie to je asi pri tom, keď May niečo pobabre či popletie. Potrebovalo by to skrátiť stopáž dielov a výrazne oživiť. ()

Reklama

Renie42 

všechny recenze uživatele

Kdybych nevěděla, že tam bude Captain Slow, tak by mě to asi minulo, ale ze zajímavosti jsem se podívala na první díl. Nejsem technický typ a sekačka na trávu byla pro mě španělská vesnice, ale snažil se tam vysvětlovat, co to jako má být a sem tam něco vtipného dodal. Ale proboha Jamesi, jak to vypadáš? Nejsi někde v Bolívii, Barmě, v Argentině nebo Chile, kde sedíš v autě, které by nemělo fungovat, ale jede, abys vypadal, že ses týden neholil a hřeben si neviděl taky stejnou dobu. Hodnotím po prvním díle. Třeba mě to více nadchne, když bude dávat dohromady něco, s čím přicházím do styku více. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Ups, tak jsme zpět někde u Laboratoře pro chlapy JM (2010). Jenže tam ještě JM nevypadal jak opelichaný kocour, nebylo mu 53, nebyl tak šedivý a divnými brýlemi a neměl to divoké šedé strniště. Tam šlo o to něco vyrobit, tady jde o to něco poskládat, začíná se benzinovou sekačkou z roku 1959, následuje první britský bakelitový telefon se zvonkem uvnitř. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama