Reklama

Reklama

The Devil's Woods

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina irských přátel vyrazí na výlet ke staré zřícenině, kde údajně v minulosti docházelo k rituálům černé magie. Je těmto rituálům ale skutečně konec? V okolí se totiž ztrácí mladé dívky, o jejichž zmizení se zasloužil tajemně zahalený muž. Nebo snad není sám? (PavelVanekArt)

Recenze (4)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Malý, ale nie márny pokus o nezávislácky GOTH FOLK horor dnešnej doby. V tomto prípade je ale z väčšej časti pojatý do teenagerského slasheru, zrejme podľa chuti tvorcov samotných. Má to pár slušných momentov, občasnú atmosféru a vcelku snaživý audiovizuál, ale stráviteľné to bude hlavne pre divákov, ktorým nevadí lacnejšie spracovanie a určitá začiatočnícka naivita. U mňa dobré a navyše to má ten írsko-anglický vidiecky šmrnc, ktorý ja osobne môžem, takže ok! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Horor „The Devil's Woods“ je takovou klasickou ukázkou toho, že mnoho filmařů chce jít ve stopách Sama Raimiho a prostě začínají tím, že svůj první horor natočí v lese, kde je celkem vhodné prostředí. Jenže ne každý má dar jako Sam Raimi a skoro nikdo nenatočí takový film, jako natočil on. Anthonymu Whitovi se to nepovedlo a natočil jen něco dalšího, co snad zapadne. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

První hodnocení, první komentář, tak nahodím i obsah. Jinak to bylo těžce amatérský, jakože hodně. To by vůbec problém nebyl, nevypadalo to zase tak hrozně, ale ta náplň... špatné herectví, špatné rekvizity, špatné efekty krve a nehorázně špatný zvuk. Ženský casting se povedl, takže bylo alespoň na co hledět. Tvůrci mají celkem potenciál, ale ať ho neplýtvají na tento mrtvý subžánr, tady je cesta vice než trnitá. Raději bych to neviděl, mohl jsem místo toho sledovat cokoliv jinýho. 2* a to ještě přeháním. ()

Reklama

Reklama