Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh Karena, syna bohatého priemyselníka, a Laily, mladej tanečnice. Karen sa zamiluje do Laily a napriek nesúhlasu svojho otca trvá na tom, že si ju zoberie za manželku. Tiež pomáha Laile nájsť jej vlastnú matku  potom, čo sa od ženy, ktorá ju vychovala v nevestinci, dozvedela, že nie je jej biologická matka. Paralelne sa vo filme rozvíja príbeh Lailinho narodenia a tajomstva jej pôvodu. (Andrea1717)

(více)

Recenze (4)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vypadá to mnohem starší, než je. Jednoduše: strašně zastaralé, scenáristicky naivní až pitomé, herecky zoufalé (promiň SRK). V ději plno nesmyslů a nelogických zkratek, také se tam objevuje jedno zázračné dítě, které je tu nemluvně, tu batole a za minutu má asi tak jeden rok... SHRNUTÍ: Když si tři lidi slíbí, že aspoň jeden z nich něco udělá, tak to neudělá žádný z nich. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Príbeh vzbury mladého muža voči rodičom a spoločenským konvenciám. Poukazuje na skkutočnosť, že nie každý kto je bohatý je dobrý človek, a naopak aj úbohí ľudia môžu byť slušní. Klasická téma, ako dievča k šťastiu prišlo rozvinutá širších súvislostí. Pekný film, ktorý ma ale hudobne až tak neoslovil. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Syn bohatého průmyslníka se vrací domů po úspěšném studiu v cizině na svatbu své sestry. Tam ho při vystoupení okouzlí mladá tanečnice a on se do ní na první pohled zamiluje. Dívce se ihned po tanci přes telefon dozná její matka, která je na smrtelné posteli, že není její biologickou matkou, ale více už sdělit nestihne a zemře. Dívka je zdrcená a touží poznat svou pravou matku a poodhalit dávné tajemství ze své minulosti. SRK ji v roli nápadníka vzorně doprovází a pomáhá při hledání stop, které by milované pomohly najít odpovědi. Děj se poté vede ve dvou časových pásmech. V již zmíněné přítomnosti, kdy dcera hladá matku a minulosti, kde sledujeme osudy tří dívek a jejich vztahů. Jeden z nich poté skončí těhotenstvím. Jelikož je to zde uděláno šikovně, tak divák přímo neví, která z těch tří je matkou hlavní hrdinky. Poté dítě putuje do sirotčince, odkud je unesena a vychována ve vykřičeném domě. Toliko k ději. Přiznám se, že mě tento film nijak neoslovil. Z té části filmu, která se odehrávala v minulosti a výběru milostných dvojic jsem opravdu nadšen nebyl. Amrita Singh se mi na roli mladé milovnice vůbec nehodí. Jako starší matka dospělých dětí je fajn a tam je naopak parádní, ale takto opravdu ne. Ani zbytek neoslnil. Celý film tak jasně zachraňují SRK a Divya Bharti. SRK tradičně pohodový výkon a Divya byla moc pěkná a talentovaná herečka, kterou si žel osud vzal příliš brzy. V písních byla snaha, ale u mne se asi minula účinkem. Nic výrazného jsem tam nenašel, jen lehce nadprůměrného, ale vzhledem k tomu co v Indii dokáží, to prostě slavné nebylo. Vyzdvihl bych snad jen píseň, kdy dcera při tanci konfrontuje nyní již tři starší ženy se svou minulostí a píseň ze svatby. Výsledek je nuda až běda, podivné chování postav, nevýrazný děj a ten konec to ještě více zabil. Za průměr tří hvězd, a to jen díky mladému mileneckému páru, jinak by to bylo zcela určitě horší. ()

Reklama

Reklama