Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Georgova sláva i trampoty začaly jednoho slunného dne na dostihovém závodišti. Nebylo snad vášnivějšího dostihového fanouška než byl tento zmrzlinář, který prodával své sladké občerstvení před vchodem na závodiště. Jak často si zaměnil v duchu křehký cukrářský vozík na závodního oře, který jej nese k bílé cílové pásce. Snad proto přehlédl ctihodného Sira Charlese Baileyho, kterého zle poznamenal předním kolem svého vozíku. A potom to začalo... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Flego 

všechny recenze uživatele

Postavy Georgeho Formbyho boli síce na jedno kopyto, štruktúra filmov tiež, ale divácky boli veľmi úspešné. Populárny komik dokázal pobaviť divákov aj t tejto bláznivej komédii, kde sa predstavil ako dostihový fanúšik-zmrzlinár. Neodmysliteľnou súčasťou filmových vystúpení boli aj jeho chytľavé pesničky s ukulele alebo banjolele, ktorá bola naporúdzi aj v najneočakávanejšej situácii. Film mal premiéru v našich kinách v roku 1946. Piate hodnotenie a druhá recenzia. ()

hiczech 

všechny recenze uživatele

Tuto povedenou taškařici jsem jako kluk viděl v kině s titulkama kdysi kolem šedesátých let. Na youtube je ke shlédnutí i nějaký ten fragment z díla. V hlavě mi mimo jiné utvěla především skvělá hra George Formbyho na (dnes už to vím) uku-banjo a jeho věčně usměvavá tvář. Prostě taková vzpomínková klasika dětských let. ()

Reklama

Reklama