Reklama

Reklama

Buddy Solitaire

  • USA Buddy Solitaire
Trailer

Obsahy(1)

Buddy Solitaire je neúspěšný komik vystupující v pozdních hodinách. Jediný kšeft, který je schopen získat, spočívá v předávání bavičských zkušeností duševně chorým divákům. Tímto však Buddy nalezne cestu k vlastnímu uzdravení. Neúspěšný stand-up komik Buddy Solitaire má nové obecenstvo. Místa v publiku obsazují hypochondři, duševní trosky a lidé s bipolární poruchou – a Buddy je jejich učitel. Od začátku jsou to velmi nároční diváci a nikdo není přesvědčen o tom, zda je pro ně Buddy ten pravý. Jeden z nich to vystihl následovně: “Viděl jsem sebevražedné atentátníky, kteří jsou vtipnější než vy.” Možná je to ale Buddyho jedinečná příležitost zjistit, kým doopravdy je – pokud se však dříve nenechá pohltit vlastními úzkostmi. "Buddy Solitaire" od režiséra Kuanga Lee je srdečný, zábavný a podnětný film, který zároveň bedlivě sleduje léčivou sílu smíchu. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Film plný zvláštních postaviček kdy musíte dávat velkou pozornost každému slovu abyste pochopili o čem scénář je.A musí se ocenit že tvůrci nesklouzli do laciného, podbízivého dělání srandy za každou cenu.Možná to bude tím že zde hraje spousta neznámých tváří které nemají skoro nic "odehráno" a nemají manýry hvězd.U ktterých mám někdy pocit že se jim stačí nějak postavit se a zatvářit a mají vyděláno... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hodně milé a nečekané překvapení, které ze stand up komiků vytřískala opět něco nového a neobvyklého. Na neznámé tváře, se musím přiznat, mi všichni sedli do puntíku. Líbilo se mi, jak civilně byl film pojat. Každý měl v sobě nějakou tu neotevřenou skřínku a jak Buddy tak i divák se k ní postupně dostával. A i když na to Buddy měl pouhých 86 minut, a na oné stopáži nestihl skoro nic moc udělat a říct, pořád mě, jakožto diváka, jednoznačně dokázal udeřit do srdce. Nečekaně příjemná jednohubka a asi to nejlidštější ztvárnění stand-up komika se vším všudy. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama