Reklama

Reklama

Epizody(6)

Recenze uživatele Jara.Cimrman.jr k tomuto seriálu (7)

Submission (2016) 

"Když ti někdo předá kontrolu nad celým svým tělem, je to absolutní vzrušení." Ten Nolan Keats je ale lišák. Rozumí složité ženské sexualitě a tak naprosto přesně ví, že každá žena se chce osvobodit tím, že se nechá přivázat ke kůlu, zbičovat nebo mumifikovat. Já si tím tedy nejsem úplně jistý a ani tento "seriál" mě o tom nedokázal přesvědčit. Přesto mi nečinilo větších obtíží sledovat epizody, ve kterých si to minimálně polovinu hrací doby rozdávali holka s klukem, holka s holkou nebo holka s knihou. Naštěstí nikdy ne kluk s klukem, protože to by mé oči nerozdýchaly. ()

Slave (2016) (E01) 

"Orgasmus jsem předstírala celý rok." Úvodní erotická fantazie, kterou vystřídala znuděná realita s přítelem bušícím zezadu, mě pobavila. Soulož v kavárně taky měla něco do sebe a já jsem začal znepokojeně vzpomínat na to, jak mi tento "seriál" proklouzl do počítače. Nepřišel jsem na to, ale zjistil jsem, že nejsem pořádný samec, protože si nehraju s uchem. Tak na tom ještě zkusím zapracovat. ()

Control (2016) (E02) 

"Někdy má ztráta kontroly něco do sebe." Rozbor knihy Nolana Keatse v holčičím "knižním klubu" mě pobavil, divočina holek na záchodě byla fajn, ale ten sex s kafařem nebyl zrovna to úplně pravé latté. ()

Smut (2016) (E03) 

"Keats opravdu rozumí složité ženské sexualitě." A je to tady. Nolan Keats je ten pravý a jediný, kdo tak složité věci rozumí. Kam se hrabeme my normální smrtelníci. My bychom měli prosit za odpuštění, ale my se raději podíváme na tohle soft porno, které zrovna v této epizodě nebylo nic moc. ()

Master (2016) (E04) 

"Při čtení tvé knihy jsem zažila ten nejintenzivnější orgasmus v životě." Cože? Bez dovolení? Tady se bude masturbovat jen když to Elliott dovolí. Jinak se bude trestat. Já tomu tak úplně nerozumím, ale mě to, jak Jules plácala Ashley po zadku, žádné pnutí v kalhotách nepřineslo. ()

Safeword (2016) (E05) 

"Kde je zábava v tom, dát ti to, co chceš, tehdy, když to chceš?" Tak se nám Elliott s Ashley přesunuli do mučírny a za mě to tedy bylo moc ukecané a málo žhavé na to, co všechno se tam dalo dělat. To opilá Dillon s náhodným černochem předvedla úplně jinou jízdu a Jules v manželské trojce si to taky docela užila. Jen jsem úplně nepobral to mumifikování, ale to bude asi tím, že nerozumím složité ženské sexualitě. ()

Domination (2016) (E06) 

"Zítra večer tě půjčím dalšímu dominantovi. Mělo by ti to dát nadhled, který potřebuješ." Tak to mě rozesmálo. Dominant zatlačený botou do koulí se to pokusil uhrát na všechny strany a ono se to trošku zkomplikovalo. A přestože to skončilo zajímavým otevřením dveří, tak případné další epizody s dlaní v boxerkách vyhlížet nebudu. ()

Reklama

Reklama