Reklama

Reklama

Ray Mears a divoká Austrálie

(seriál)
  • Česko Divoká Austrálie s Rayem Mearsem (více)
Velká Británie, 2016, 6x22 min

Obsahy(1)

Ray se vydá k Velkému bariérovému útesu, kde se setká s mládětem keporkaka, které se učí plavat, a bude se potápět společně s mantou atlantskou. A dále se Ray vydá do Arnhemské země, kde se setká s obřím krokodýlem mořským a stane se svědkem prastaré metody farmaření za pomoci ohně. (National Geographic)

Recenze (3)

wdc 

všechny recenze uživatele

Ray Mears se mi tady opět líbil. Nebylo to vtíravé a bylo to příjemné ke sledování. Pokud ale očekáváte, že budete zahrnuti spousta novými informacemi, možná, že budete zklamáni. ()

kolibricek 

všechny recenze uživatele

Velký bariérový útes - 3,,, Buš - 3,,, Deštný prales - 4,,, Pobřeží - 2,,, Poušť - 2. Další už vidět nemusím. ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Do údajně panenského deštného pralesa se na řvoucí čtyřkolce po vykácené cestě přiřítí vyžrané hovado a zastaví čirou náhodou 5 metrů od mimořádně plachého a nesmírně zřídka vídaného kasuára s mláďaty. Vzápětí začne divákům líčit - samozřejmě šeptem, aby tohoto tvora pověstného svojí plachostí náhodou nevyplašil - jak úžasný, skvělý a neopakovatelný je to zážitek kasuára spatřit. Prostě to nejlepší z celého pralesa - stejně jako všechno ostatní, co nám tlouštík v předchozích 20 minutách předvedl. Kupříkladu velevzácného stromového klokana, který - považte!!! - leze po stromech. Ale teď vážně. Tento seriál nabízí celou řadu pozoruhodných záběrů divoké přírody a přináší o ní nemálo zajímavých informací, ale nabubřelé, patetické a komediantské podání, jakým tyto informace prezentuje Ray Mears sráží celý projekt o několik tříd níže. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama