Reklama

Reklama

Wide Boyz v Ádru

všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2016, 20 min

Obsahy(1)

Tyhle dva Brity určitě znáte. Proslavili se tím, že ve sklepě nadřeli sílu a spárařskou techniku, pak přijeli do států a pokosili tam ve velkém stylu ty nejsmělejší spárové linie. Není proto divu, že si oblíbili i Adršpach! Budou mít dost morálu na lezení bez friendů a magnézia? (Sherpafest)

Recenze (2)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tady je to asi na úrovni, na níž bychom u nás nebo i v USA křičeli: Zabiju se! Zlámu si nohy! A tady je to jen: Asi spadnu." No jo, Adršpach ... tak tam jsem taky nikdy nebyl. A asi je to škoda, protože z dronu to tam vypadá opravdu skvěle. Na rozdíl od anglických sympaťáků Toma a Petea bych se však do souboje skálami nepouštěl. A je zcela jedno, jestli z magnéziem nebo bez něj. Já mám prostě strach ... že bych svým pádem mohl zásadně změnit jejich tvar a tak je nechávám v klidu. Raději se mrknu na to, jak na ně šplhají jiné veverky. A tohle fakt příjemná záležitost. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je príma poslouchat, jak nám Čechům někdo něco chválí a jak o nás mluví sice jako o magorech, ale jako o správně zapálených magorech. Na skály, po horách, do řiti; Čech leze dobře a leze rád. A tihle dva Anglání? V jejich provedení se stírá rozdíl mezi lezením a levitací. ()

Reklama

Reklama