Reklama

Reklama

EURO 2016 Sounds of Summer

(TV film)
  • Slovensko EURO 2016 – Zvuky leta (více)
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Švýcarsko, 2016, 53 min

Obsahy(1)

Dokument o evropském fotbalovém šampionátu, který se konal v roce 2016 ve Francii. (Česká televize)

Recenze (4)

otík 

všechny recenze uživatele

Neskutečně hrozný dokument. To se zase UEFA prezentovala. Podobně jako jsou nic neříkající pořady typu Magazín ligy mistrů, i zde jsou absolutně nefotbalové záběry, spíše takové ty ruční kamerou z tunelů nebo na hřiště s motýlem nebo plné holubů. Tohle nemá se slušnou sportovní dokumentaristikou nebo statistikou nic společného. Kam se na to hrabou klasické dokumenty sportovní redakce ČT o velkých sportovních událostech. Pryč s modernou, dejte mi klasický sestřih gólů a pár statistik. Nic takového však zde nečekejte, dokonce tu nejsou ani zmíněny všechny zápasy ve skupinách. A na závěr dokumentu bonus - titulky, které vůbec nejdou přečíst. Fakt kvalita. Hudba: Jim Copperthwaite ()

korok 

všechny recenze uživatele

Artový dokument UEFA o ME 2016 ve Francii, natočený po vzoru oficiálních dokumentů FIFA o jednotlivých mistrovstvích světa. Má to něco do sebe ale jinak zlaté dokumenty od ČT. Tento se věnuje pouze několika týmům, většina zápasů není obsažena a záběry z utkání jsou z různých zmatečných kamer, jenom ne z té hlavní, tak jak to divák viděl v TV. Že mám fotbal rád, tak dávám vyšší hodnocení i tak ale musím uznat, že v minulosti se už UEFA povedlo natočit rozhodně lepší rekapitulace evropských šampionátů. ()

Durdas 

všechny recenze uživatele

Když to srovnáme se sportovními dokumenty od České televize, tak tento dokument naprosto pohořel!!! Chtěl jsem si poslední EURO připomenout a jsem zvyklý právě na na standard od ČT, a ten jsem tady vůbec nedostal. Z fotbalových zápasů je vidět relativně málo a většinou detailní záběry na fotbalové situace matou a člověk si ty zápasy ani neužije. Mimochodem, ze zápasů Českého týmu neuvidíme ani jednu jedinou vteřinu... Ze základních skupin je ukázáno opravdu malý zlomek (a i z některých vyřazovacích zápasů) a převládají "umělecké" záběry ze zápasů, do pozadí (které občas potěší, ale opravdu jen občas), na tribuny a rozhovory, na které jsme zvyklí z magazínu Ligy mistrů.Za shlédnutí dokument stojí, ale kvalita bohužel pokulhává a jsem nakonec spíš rozpolcen než potěšen. Z EURA mi toho dokument nakonec moc nepřipomněl a to mě hodně mrzí... :( ()

kodwin 

všechny recenze uživatele

"Umělecky" zpracované Euro 2016. Kvůli některým záběrů stojí za to vidět. Dokumentu bych vytkl, že se v něm divák trochu ztrácí a to já se prosím považuji za pokročilého fotbalového znalce. ()

Reklama

Reklama