Reklama

Reklama

Recenze (5)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

méně se něco děje a více "prohlubuje". Flashbacků je čím dál víc (což není na škodu i když se v nich jen žvaní, protože člověk alespoň chápe "proč"). Pak je tu linka v Africe... tak nějak nevím co si o ní myslet. Zvedá úroveň "něco se děje", nicméně je tak trochu debilní... :/ ()

w.w. 

všechny recenze uživatele

3. časť a pomaly to prechádza zo 4 do 3 hviezdičiek. Ten útek z tábora a utekanie po ceste bol trapas, ale schovať sa pred bandou teroristov za plotom zamknutým reťazou to už je komédia - už ma to začína nudiť, škoda ()

Reklama

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadmíru podařená epizoda, jež napravuje spoustu nedostatků. Především se dává více prostoru ústřední zápletce ze zajateckého tábora. Nudné a osobní dějové linky zde mají menší prostor, a když už se nějaká objeví, tak májí své opodstatnění v charakterizaci postav, vysvětlují díry v příběhu a posouvají příběh dále. Epizoda se tak nikde nezastavuje a velmi pěkně odsýpá. Některé postavy by sice zasloužili trošku lepší představení a přesuny mezi dějovými liniemi mohli být trošku přirozenější a méně uspěchané, ale to už jsou jen menší nedostatky. Mé výsledné dojmy jsou veskrze pozitivní. Snad nastolené tempo vydrží i do dalších epizod. Tady je celá recenze. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama