Reklama

Reklama

Tajný agent se probudí uvězněný v ponorce na místě, o kterém ví jen CIA. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

O vyložený průšvih se nejedná, má to ambice být trošku lepším Céčkem, ale přiznejme si to. Na Van Dammovi je věk už docela vidět. Dolph (mimochodem se zde vyskytuje velmi zřídka a jeho role je vyloženě vedlejší) tady působí jako jisté lákadlo, takže si divák dopředu řekne, aha on tam hraje i Lundgren a má tedy dvojnásobnou motivaci film shlédnout. Příběh je pitomý jen velmi lehce a při sledování jsem dostal chuť na Caseyho Rybacka na palubě Minneapolis. 35% PS: Dostaví se i Kilpatrick, který kdysi Van Dammovi naložil jako Sandman. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Objektivně je to na tři hvězdy, ale subjektivně, protože se mi to nakonec vlastně líbilo, mírně nadhodnocuji. Příběh je docela slušně napsaný a od podobných akčních filmů nečekám zcela logicky propracované scénáře (na druhou stranu zcela nelogické, naivní a zcela pitomé scénáře, které z diváka dělají totálního blbce. už mne ale štvou). Tady mi hodně vadily ty botoxové modely s kérkami, které si hrají na drsné agentky a sotva umí zaujmout bojový postoj, natož držet zbraň, protože to je v nedělní škole neučili a na promenádě v plavkách taky ne. Ale jinak docela napínavé, Dolph Lundgren zcela dokonalý hláškař, Van Damme standardně prkenný (jak ho známe a chceme - a docela mě překvapilo, že ve filmu hraje i Van Dammův syn), dobré jsou scény s kapitánem ponorky, těch tří mi bylo líto, aspoň jednoho mohli nechat přežít. Každopádně se to bere s nadhledem, přestřelky jsou přehledné, kontaktních soubojů moc není, ale také jsou dobře zvládnuté, scénář není blbý, příběh dává smysl a je napínavě rozvíjen, takže za mne pohoda, jakou od tohoto žánru béčkového akčňáku čekám. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Black Water je béčko so scenárom ako z 80. rokov a tomu odpovedajúci kasting. Sklamal ma nedostatok akcie a ak tu aj niečo bolo, bolo to veľmi slabé a nezáživne natočené. Ako ostatne celý film. Za jediný plus, alebo teda jediné DVA plusy, by som opatrne označil údernú dvojku Van Damme/Lundgren, ktorá nestojí proti sebe, ale bok po boku, čo je fajn (Lundgren má každopádne dosť malý priestor a poriadne sa objaví až v druhej polovici). ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Klasické béčko o které by člověk jen stěží zavadil nebýt JCVD a Dolph v hlavních rolích. Tedy s Dolphem opatrně tam to až tak neplatí. Jeho role totiž velká není i když kus práce odvede a v ději má důležitou pozici. Zbytek castingu už je špatný a graduje to ženskýma rolema. Obě holky jsou pěkný, ale hledání hereček snad muselo proběhnout vedle castingu na porno. Jak dámy chytí do ruky kvéry vypadá to nechtěně směšně. JCVD zde v bitkách předvede to na co už asi má. Někdo může říct, že to je málo, ale aspoň máte pocit že se rve on a ne kaskadéři. Přestřelky jsou nezajímavé a strašně mě vytáčí, když jednou nabušenej agent netrefí vrata od stodoly a vteřínu na to snad umí mířit za roh. Jinak to ale utíká a člověk se nenudí. V závěru malý zvrat, který nepůsobí úplně blbě. Pokud jste na těchto pánech vyrůstali dejte tomu šanci, jinak to ale nemá smysl. 55 procent. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(50%) Co k tomu říci ? Na BLACK WATER jsem se docela dost těšil. Bohužel, určité zklamání se dostavilo. Chtěl jsem dát 2*, ale nakonec jsem z protekce dal nejslabší možné 3*. Pozitivem je, že je tu dost akce, především přestřelek – jsou teda amatérsky natočeny, takže si je moc neužijeme, akorát ta počáteční scéna byla celkem vydařená. Nuda zde rozhodně nenastane, furt se tu něco děje, trochu mi to připomíná slabší béčka z 90.let s M.Dudikoffem. Bitky jsou zde dost obyčejné, takže se tu JCVD moc nepředvede, ale s tím už se dalo počítat. JCVD jako herec je na tom prokazatelně hůř, ale snaží se. Potěší menší role D.Lundgrena, který má zde opět dobré hlášky. V akci se moc neprojeví, ale co už. Ve finále tu máme menší dějový zvrat. Mohlo to dopadnout i hůř, proto jsem v hodnocení vcelku tolerantní. Víckrát si to ale už nepustím, marně jsem doufal, že to bude lepší béčko. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • V mnoha scénách je vidět, že se film točí na betonové podlaze, kolem jsou jasně betonové a dokonce i omítnuté stěny, stropy jsou vysoké jako v budovách (někdy i vyšší) a chodby i nepřirozeně široké na to, že se celý děj odehrává v ponorce. (Ace.A.T.L.)
  • Film sa natáčal na ostrove Mobile a Dauphin Island (Alabama, USA) od 25. januára do 23. februára 2017. (Arsenal83)

Reklama

Reklama