Reklama

Reklama

Tajný agent se probudí uvězněný v ponorce na místě, o kterém ví jen CIA. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak som si po dlhej dobe pustil nejaké to Béčko s hercami, ktorý boli najslávnejší ešte v dobe, keď som skúšal robiť kop s otočky. Tak tajne som dúfal, že keď spojili sily JCVD a Lundgren, tak to bude niečo viac a nie obyčajný akčný a hlavne nudný výplach. Výsledok je fakt biedny po dobrých akciách ani chýru ani slychu, Lundgren tu je len na okraj (a aj tak je najväčší frajer) a dialogy sú ešte horšie ako môj sloh zo slovenčiny. Velke sklamanie. 40% - 2* ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Pocity smíšené... Je to klasické béčko bez ambicí, s přeplácaným dějem a dost chaoticky/mizerně natočenými souboji. LOL efekt se dostavuje ve chvílích kdy by to jeden nečekal (JCVD má snad v každé smlouvě podmínku, že tam musí hrát jeho syn, který je v titulcích dokonce už veden jako "Kris Van Damme" ne jako "Kristopher Van Varenberg"). Celkem překvapilo, jak Dolph (i když je o 3 roky starší od JCVD) vypadá líp než jeho kolega a působí i mnohem uvolněněji. Prostě film u mě hrál dost na nostalgickou notu a udělal radost hlavně v tom, že není úplně debilní. Asi je to někomu málo, mě to na průměr stačilo. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Žán-Klód s Dolfíkem uvězněni na ponorce, ze který se nedá uniknout? Leda hovno. Stejně jako si poradili Árný se Slájem, tak i tahle dvojice stárnoucích svalovců dokázala z neuniknutelnýho vězení uniknout. Jako bonus nakopali pár prdelí, Žán vyfasoval k mrdu-lákající Jasmínu, na kterou se kouká fakt hezky, záporák byl z kategorie - Sem kokot a všem to dám najevo - atd. Každopádně jako béčkovej film to bylo v pohodě koukatelný jako většina Van Dammovek nebo Lundgrenovek. Občas se sice v plný parádě projevila tupost, když Žán nekuchnul polomrtvýho záporáka, aby se s ním na konci filmu mohl srát znova (což chápu, když ho hrál jeho syn, tak si ho chtěl ve filmu užít déle) a finální akce v režii - Máme čtyři pistole, ty máš 70ku na krku, ruce v kapsách a stejně nás pojebeš, to už bylo hodně za čarou, ale mrdat na to. Tyhle chyby k béčkům patří jak prdel na hrnec. Závěrečnej bonus kill mě potěšil, ta čubka si to zasloužila víc než nasucho do prdele. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(50%) Co k tomu říci ? Na BLACK WATER jsem se docela dost těšil. Bohužel, určité zklamání se dostavilo. Chtěl jsem dát 2*, ale nakonec jsem z protekce dal nejslabší možné 3*. Pozitivem je, že je tu dost akce, především přestřelek – jsou teda amatérsky natočeny, takže si je moc neužijeme, akorát ta počáteční scéna byla celkem vydařená. Nuda zde rozhodně nenastane, furt se tu něco děje, trochu mi to připomíná slabší béčka z 90.let s M.Dudikoffem. Bitky jsou zde dost obyčejné, takže se tu JCVD moc nepředvede, ale s tím už se dalo počítat. JCVD jako herec je na tom prokazatelně hůř, ale snaží se. Potěší menší role D.Lundgrena, který má zde opět dobré hlášky. V akci se moc neprojeví, ale co už. Ve finále tu máme menší dějový zvrat. Mohlo to dopadnout i hůř, proto jsem v hodnocení vcelku tolerantní. Víckrát si to ale už nepustím, marně jsem doufal, že to bude lepší béčko. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

O vyložený průšvih se nejedná, má to ambice být trošku lepším Céčkem, ale přiznejme si to. Na Van Dammovi je věk už docela vidět. Dolph (mimochodem se zde vyskytuje velmi zřídka a jeho role je vyloženě vedlejší) tady působí jako jisté lákadlo, takže si divák dopředu řekne, aha on tam hraje i Lundgren a má tedy dvojnásobnou motivaci film shlédnout. Příběh je pitomý jen velmi lehce a při sledování jsem dostal chuť na Caseyho Rybacka na palubě Minneapolis. 35% PS: Dostaví se i Kilpatrick, který kdysi Van Dammovi naložil jako Sandman. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal na ostrove Mobile a Dauphin Island (Alabama, USA) od 25. januára do 23. februára 2017. (Arsenal83)
  • V mnoha scénách je vidět, že se film točí na betonové podlaze, kolem jsou jasně betonové a dokonce i omítnuté stěny, stropy jsou vysoké jako v budovách (někdy i vyšší) a chodby i nepřirozeně široké na to, že se celý děj odehrává v ponorce. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama