Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reportérka Allie hledá nový příběh. Z jejího dětského kamaráda se stal slavný zpěvák a napsat smyšlený příběh o jeho milostném životě se přímo nabízí. Vše se však zkomplikuje, když se do něj Allie sama zamiluje... Allie Ruschová je cílevědomou bulvární novinářkou a chce za každou cenu napsat článek, který bude otištěn na titulní straně novin, pro které pracuje. V televizi uslyší reportáž, jak Caleb Greene a Carson Peetová spolu nahrávají zamilovaný song. Calebovi se nedávno rozpadl dlouholetý vztah, protože svou přítelkyni údajně podváděl. Allie se rozhodne dostat na titulní stranu svých novin příběhem, že Caleb podváděl svou přítelkyni s Carson a že se milují. Allie chodila s Carson na střední školu a s Calebem si hrávala jako malá. Allie se přes rodiče spojí s Carson, která je milá a také ji pozve na natáčení klipu, kde se střetne s Calebem, který se jí stále moc líbí. Ve zmatku začne předstírat, že je novinářkou pro jiné noviny. Allie zjistí, že ti dva se nemilují a chce od článku upustit. Jejich manažerka Vivian jí poradí, aby dala Carson a Caleba dohromady a díky tomu mohla vytvořit skvělou reportáž, navíc by se tak zvýšil také poslech písně. Allie se snaží Carson namluvit, ať se o Caleba více zajímá. Allie se svým kamarádem a fotografem Mattym jedou ke Calebovi na antivalentýnskou party. Allie se snaží dávat Carson s Calebem dohromady, ale nevyjde jí to. Carson skončí s Mattym a ona s Calebem. Oba páry se do sebe zamilují... (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Když se budu HODNĚ snažit, tak z filmu vydoluju jednu hvězdičku za téma novinářky ...no..."bijící" se za pravdu a za téma lásky, která fakt není koupitelná (byť praxe taková kolikrát nebývá...ale na romantické smýšlení dobrý... :-/). Ten zbytek, dialogy, zpracování a pokusy o volnou atmosféru kamarádek mi ale připadá, že se může líbit tak maximálně slečnám do 15 let po liposukci mozku... :-/ ()

Rychleji 

všechny recenze uživatele

Není to úplně špatný. Klasická šablona, úvod, chyba, krásný sen, provalení chyby, topení se v žalu, urychlené smíření a happy ending. Jediné co jsem vážně nepochopil (spoiler) byl motiv Vivian provalit protagonistku. Její klient právě napsal bezva song jen díky lásce k nové přítelkyni, co jsem čekal bylo, že se bude snažit zabránit přiznání.. ne najednou z ní udělali blbou manažerku co nevidí za roh, to je trochu zklamání. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Tedy už ta příšerná úvodní píseň...A pak se rozjela červená knihovnička pro 16 leté dívky, kam muže snadno spadnout každá nepovedená romantická komedie. Zaznívají perly jako "ještě mi řekni, budeš mi věřit?" ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ryze televizní růžovoučká vyprávěnka odehrávající se v době valentýnského svátku, která svou naivitou předčí očekávání. Romantická šablona zachována a tak romanticky založené divačky si předem mohou připravit kapesníčky. Příběh se snaží přiblížit práci bulvární novinářky v tomto případě zacílené do zpěváka, o kterém má napsat nějaký vztah se ženou, ale co čert nechtěl, sama se do něj zamiluje. Jak průhledný scénář. No, když se to vezme z ženského pohledu, proč ne. Ale tak příšerné dialogy a chování všech aktérů skutečně nutí televizi vypnout. Tohle je zkrátka růžovoučké až moc. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Komu sú tieto výplachy určené? Prečo sa po milionty krát prevára ten istý príbeh, tá istá zápletka, ten istý happyend? Aký má toto prínos? ODPAD! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama