Reklama

Reklama

Pigskin

Krátkometrážní / Horor / Thriller
USA, 2015, 14 min

Režie:

Jake Hammond

Scénář:

Jake Hammond

Hrají:

Chris Leary

Obsahy(1)

Děvčata máte problémy s anorexií a nesnášíte vlastní tělo? Jste zamilované do pohledného kluka, ale stydíte se za sebe? Hodně to za hlavu a začněte se sebou něco dělat, jinak dopadnete jako hlavní hrdinka toho snímku. Tedy hodně špatně! (SOLOM.)

Recenze (4)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Anorexka si začne trhat špeky z břicha. Co víc k tomu dodat, děs běs a hrůza - divák netrpí strachem, ale trpí čekáním na konec filmu... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Všechny ty anorektičky jsou pěkné krávy – ženskou má být za co chytit (jasně že nesmí být jak vyvržený vorvaň, ale abyste jí museli počítat všechny viditelné žebra a kosti – no fuj. Hlavní hrdinka měla komplex z toho, že je hnusná a tak se i sebepoškozovala (se měla mrknout na nějakou tu telenovelu nebo romantický film, kdy se i z ošklivky stane kunda jak cip…no zrovna téhle by to asi moc nepomohlo, ale…). Očekával jsem alespoň nějaké solidní finále, když už se to od společného koupání v bazénu výrazně zlepšilo (atmosféra), jenže ono zas nic…Zbytečná ztráta času. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Príbeh americkej stredoškolskej roztlieskávačky trpiacej anorexiou a posadnutou vlastnou postavou. Školský kampus s bazénom a chodbami vhodným prostredím ale inak priemerný krátky film. ()

Reklama

Reklama