Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parodie na KUNG - FU filmy, jaká tu ještě nebyla! Autoři sestříhali dohromady dva hongkongské bojové filmy a nově natočené scény s novými postavami a dialogy. Původní postavy tak říkají úplně jiné věci a vás čeká skutečně pořádná zábava! Film Kung prásk smrtonosná smrt nepostrádá typický scénář - legendární válečník, zvaný "Vyvolený", chce pomstít SMRT své rodiny, a tak se vydává na cestu přes celou zemi, aby našel vraha. Nechybí ani pořádná akce a neuvěřitelné efekty. Vše je ale trochu jinak - a vás nepřejde smích od samého začátku až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

Melios 

všechny recenze uživatele

Nový level paródie na profesionálnej úrovni kedy vám Francúzska invázia príde ako to najnormálnejšie vo filme. Celá táto one man show dokazuje, že dnes sa dá kvalitná komédia natočiť úplne akýmkoľvek reálnym spôsobom a ani na to nepotrebujete mať poriadne premyslený príbeh, keď máte geniálne zrealizovaný námet. Hrdý člen dobrých kung-fu filmov. Ak sa niekedy zrealizuje dvojka chcem ju vidieť... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Neskutečná pitomost, která se od jiných neskutečných pitomostí liší tím, že je neskutečnou pitomostí úmyslně, což jí škodí, neboť od úmyslně neskutečné pitomosti by člověk čekal více zábavy než od neúmyslně neskutečné pitomosti. Zpracování je - velice, převelice mírně řečeno - amatérské. Steve Oedekerk ví o natáčení filmů asi tolik, co já o pěstování macešek, není divu, že mu vyklíčil podobný hybrid, označitelný za film v pravém slova smyslu možná tak po dvou litrech fernetu. Z části (z podstatné části) "to" tvoří scény z klasických kung-fu filmů. Scény, které byly bezostyšně ukradené a Oedekerkem brutálně znásilněné. Srandovní dabing vážných filmů je fajn, stačí znát originál a sebeimbecilnější vtípek vás hned pobaví jako máloco. Jenže kolik lidí zná zde zesměšňované kousky? Je pochopitelné, že Asiat mluvící hlasem á la Truman Capote pobaví každého, ale nikdy nemůžete spoléhat pouze na takto přízemní druh humoru. Tedy, můžete, ale pak musíte počítat s označením "vysmahlé hovado bez špetky dobrého vkusu" nebo něco v tom smyslu. Pokud se fajnově ztřískáte a budete vědět, do čeho jdete, možná vás Smrtonosná smrt pobaví, ale uvažte sami, jestli vám to stojí za peníze investované do alkoholu či jiných látek s degenerativními účinky. BTW, kung-fu kráva rulezz!! 35% Zajímavé komentáře: Visáč, lennyd, MRK ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je to samozřejmě totálně dementní blbost, ale díky Oedekerkovi (jedinému dabérovi), je to opravdu neopakovatelná věc, která rozhodně nemá obdoby. Často člověk jenom nevěřícně kouká, co se děje za debility, ale každou chvilku je tam tak dokonalý fór, že se člověk směje dlouho a hodně nahlas (opakované záběry, dabing). Na pátou hvězdičku to není (jako New Kids a Klub sráčů), protože to je tak neskutečná sračka, ale parádní zábava to je bezpochyby. 90% ()

ktzc 

všechny recenze uživatele

Na tohle se dívat snad jen v originále. Já to viděl 2x, jednou v originále (****), jednou česky dabované (odpad!), český dabing pohřbil snad polovinu vtipných věcí tohoto filmu. Humor je místy trapný, ale i tak jsem se bavil. Je to celkem vydařená i když neuvěřitelně střelená a ujetá parodie na kung-fu filmy. Fakt libovka viz kungfu kráva, mistr "Betty" Paine, jednoprsá bojovnice, Vyvoleného mila a její: "UÍÍÍŮŮŮŮ ÍÍÍÍŮŮŮŮŮ UÍÍÍ" =D ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

1. Být více než povrchně obeznámen s parodovaným žánrem. 2. Nacházet se pod vlivem lehkých drog, či alespoň úplňku. 3. Shledávat wushu souboj člověka s hovězím dobytkem tuze legračním. 4. Být zavodněn sedmičkou libovolného destilátu nad 40 % voltáže. Pokud splníte nejméně tři ze čtyř výše uvedených podmínek a neodradí vás hned úvodní intro s Brucem Leem v prochcaných plenkách, co rád válí sudy po kamenitém svahu, můžete zhodnotit Oedekerkův kung-fu almanach zhovadilosti jako docela ucházející záležitost, včetně doprovodného zvěrstva v podobě českého one-man show dabingu. A pokud striktně dodržíte podmínku číslo 4, budete ráno navíc přeborník v kung-fu stylu Hou Quán (hádáte správně, je to styl opice).. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích běží fiktivní trailer na pokračování filmu, Kung Pow 2 ! Tongue Of Fury, který je však vytvořen z vystříhaných scén. (Lumberjack)
  • Původní scény jsou z filmu Tiger & Crane Fists (1976), režisér Steve Oedekerk jej sestříhal, dotočil nové scény a vytvořil originální a nesouvisející film. (Lumberjack)
  • Steve Oedekerk namluvil všechny dabované postavy kromě Whoa. (Dreadd)

Reklama

Reklama