Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tak trochu šprt Tommy se musí starat o mládě dinosaura poté, co se jeho experiment na vědeckou soutěž vylíhne o něco dřív, než bylo v plánu. Tommy začne stvoření považovat nejen za svého mazlíčka, ale rovnou kamaráda. Když však dinosaurus v den soutěže uteče, musí jej najít dřív, než se ho zmocní závistiví dospělí. (TV Barrandov)

Recenze (4)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

V první řadě by mě zajímalo, který „expert“ překládal naslepo název. Není tam žádná „školka“. Takhle to asi odpovídá i tomu titulnímu plakátu, jako obvykle u The Asylum. Pokus o rodinný film opět selhávající kde mohl. Chválená „animatronická“ loutka, jenž byla brána z několika málo úhlů a vlastně měla jen hlavu, taky žádné terno. Dobře, nápad by možná ušel, ale ne v rukou onoho studia a za režie Máry Atkinsů. Čekal jsem naivně něco lepšího, dle traileru. A čeho jsem se dočkal? Blbosti, která moc těch jisker nerozkřesala. Občas mi to připomínalo i E.T.ho, ale to už bych dost hanil. Jednou a dost, jako většinou. 20% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Chujovina, kterou budou mít možná malé děti rády, ale pro dospělé to bylo tak trochu k smíchu, hlavně ten dinosaurus co vypadal přichcíple a běhal jak postižená nadopovaná želva. ()

Reklama

Katcat odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní odpad jak vizuální, tak morální. Jako v roce 2017 použít místo dinosaura jen plastovou figurku, která sem tam pohne o milimetr tlamou, to kde jsme. A to nesnáším přeefektované filmy, ale tohle je doslova divácká urážka. Dále, jedná se o rodinný film, takže v podstatě bych měla vzít svoje děcko v morálním vývinu, sednout si s ním k televizi a pustit mu tohle hovno, kde outsider zprovozní jakoby dinosaura a v podstatě ho po zbytek filmu někdo týrá nedostatkem kyslíku. Alles. Žádná jiná pointa. Demence jak cyp. Chudák dítě. A chudák já. Chudák moje mozkové buňky. Umřely na nedostatek kyslíku, protože mi tahle kokotina sebrala dech. A za tohle někdo zkasíruje prachy. Hovno, ty vole. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když je to strašně předvídatelný film, který v sobě nemá pořádně žádný nápad a jedná se jen o limonádu pro děti, kde je všechno černobílé, tak musím vyzdvihnout jednu skutečnost, a to je použití animatronické loutky dinosaura. Jasně, ne ve všech scénách, ale aspoň na těch detailech ano, to mě hodně potěšilo. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • V 65. minúte Tommyho sestra beží najskôr bez oblečenej mikiny, s nasledujúcim záberom už ale beží s ňou. (ČSFD)

Reklama

Reklama