Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všichni stále vzpomínají na Trappera, jeho smysl pro humor, jeho bláznivé nápady. B.J. toho už má dost, rozhodne se, že překoná svého předchůdce a každému v táboře něco vyvede. Kupodivu právě Hawkey zůstane ušetřen a tak si o sobě začne myslet, že jeho prostě nikdo "nedostane"... (TV Nova)

Recenze (8)

Stružák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je jeden z nejlepších vtipnejch dílů MASHe. Obecně ty zábavný mám rád, ale ke špičce nepatří. Divokej vtipálek je výjimka. Herecky i scenáristicky je to prvotřídní podívaná. 😊 ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrej díl, i když mi to přijde trochu jako recyklace epizody Sezóna hlouposti (8. série). Každopádně Pierce, který byl čím dál paranoidnější, byl daleko zajímavější, než když neustále moralizuje. Jen to, že na konci zase musel mít poslední slovo, mi přišlo docela trapný, prostě nemůžou nechat vyhrát někoho jinýho než naši hlavní hvězdu... ()

kaladze77

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý diel, zas nie je to prvý krát keď B.J. robí kanadské žartíky, spomeňme si na jeden môj obľúbený diel z 5 sériem, časť 8 (Drahý Sigmunde), okrem toho kanadské žartíky tu už boli aj v častiach April Fools (séria 8 časť 25) Oko za oko, zub za zub (An Eye for a Tooth S07E14) i tak je to skvelý diel :-) ()

Reklama

Reklama